autor
Mădălina
Nanobrow

Este timpul pentru sprâncene frumoase! Despre NANOBROW – cel mai bun ser de sprâncene

Sunt curioasă dacă ați folosit vreodată un ser de creștere a sprâncenelor. Vă aștept opiniile în comentarii, dar înainte de a face asta, citiți despre încercările mele de a-mi regenera și înfrumuseța sprâncenele extrem de subțiri. Sprâncenele pe care le aveam înainte. 

Despre Nanobrow am auzit de la sora mea cea mare, care mi l-a oferit cadou. La început, am fost mai degrabă sceptică…

FĂRĂ sprâncene inestetice. De ce am început să folosesc serul Nanobrow?

Mult timp, sprâncenele mele au fost ”dificile”. În fiecare dimineață, întrebam universul de ce sunt nevoită să-mi reconstruiesc sprâncenele în loc de a le înfrumuseța. În general, mă confruntam cu două probleme. Din cauza pensării frecvente, sprâncenele mele erau foarte subțiri. În unele zone, nu avem niciun fir de păr. Trebuia să maschez aceste zone de fiecare dată, trasând linii fine asemănătoare firelor de păr. Sora mea știa de această problemă și cadoul ei nu m-a surprins.

În ciuda atitudinii mele ezitante, am început să aplic serul Nanobrow. M-am obișnuit rapid cu acest ritual de seară. M-am hotărât să aplic tot tratamentul, până la terminarea tubului. Mi-am spus că în cel mai rău caz, nu va ajuta, corect?

Regenerare prin înfrumusețare. Cum acționează serul Nanobrow?

Spre marea mea surpriză, am observat primele efecte după doar câteva săptămâni. Adică, sigur că a acționat imediat, regenerând firele de păr din interior. Astfel, în primele zile, serul nu a mi-a oferit niciun efect vizibil. Poate doar unul – sprâncenele mele au devenit mai lucioase, mai bine hidratate.

Cele mai satisfăcătoare rezultate au apărut în a doua săptămână de aplicare. Probabil că doar atunci serul a reușit să hidrateze, hrănească și regenereze firele de păr din interior. Sprâncenele mele:

 • au devenit mai dese,
 • noi fire de păr au început să apară,
 • firele de păr au încetat să cadă,
 • alte noi fire de păr au apărut.

Compoziție perfectă de ingrediente. Ce conține serul Nanobrow?

Cum este posibil ca serul Nanobrow să fie atât de eficient? În principal, datorită ingredientelor care hrănesc și accelerează procesul de creștere, inclusiv extractele de plante. Aceasta este, de asemenea, un produs vegan, perfect pentru persoanele cu piele sensibilă deoarece Nanobrow nu conține ingrediente de origine animală care ar putea provoca iritații, de exemplu, arome, coloranți sau parabeni.

Patru extracte de plante sunt esențiale: extractele de grâu, soia, Baikal skullap și de rădăcină de ginseng. Aceste extracte au efect de întărire, prevenind căderea sprâncenelor și stimulând procesul de creștere. Alte substanțe suplimentare demne de reținut sunt arginina, provitamina B5, glicerina, și alte ingrediente de revitalizaee și umectanți cu proprietăți de hidratare: acestea completează compoziția și ajută serul Nanobrow la combaterea tuturor problemelor din zona sprâncenelor!

Cum se folosește serul Nanobrow?

Așa cum am menționat mai sus, serul este ușor de aplicat, iar aplicarea în sine devine ușor un obicei. De fapt, două mișcări simple sunt suficiente pentru a aplica formula lichidă și incoloră la nivelul sprâncenelor. Poate că aceasta se datorează aplicatorului convenavil și formulei care se absoarbe rapid – nu-mi dau seama.

Dacă doriți să știți cum se aplică serul Nanobrow în mod adecvat, urmați aceste sfaturi:

 1. Serul trebuie aplicat pe pielea curată, după îndepărtarea machiajului.
 2. O doză mică de produs este suficientă pentru a obține rezultate satisfăcătoare.
 3. Asta este tot. Serios!

Cel mai bun ser de sprâncene. Vă recomand serul Nanobrow?

În concluzie, aș dori să spun că vă încurajez din toată inima să încercați serul Nanobrow. Știu că prețul poate fi un pic intimidant, dar aș plăti oricât pentru astfel de efecte. Rețineți că la început eram sceptică deaorece sprâncenele mele aveau nevoie de mult ajutor. Nanobrow m-a ajutat și de aceea îl voi cumpăra din nou. Deși nu știu când, tubul meu de Nanobrow nu dă semne că se va termina în curând 🙂

20 Comentarii “Este timpul pentru sprâncene frumoase! Despre NANOBROW – cel mai bun ser de sprâncene”

 1. Eliza N.

  La naiba, dac și TU recomanzi Nanobrow, trebuie neapărat să-l comand :*

  Răspunde
 2. Vibrații de vară

  L-am cumpărat și îl folosesc! #echipananobrow 😀

  Răspunde
 3. iubire.eternă

  Îl folosesc de 3 luni, acum fac o mică pauză pentru că plec în călătorii des și cam uit 🙂 dar sprâncenele mele au devenit mai puternice și mai dese. chiar sunt mai frumoase datorită serului nanobrow, așa că sunt complet de acord cu recenzia ta 🙂

  Răspunde
 4. Simona

  Sună tare bine. Căutam de mult un produs ca ăsta. Pot să-l cumpăr doar de pe website-ul producătorului?

  Răspunde
 5. Paula

  …nu sunt convinsă pe deplin… prețul este ridicat și efectele nesigure…

  Răspunde
 6. oriental

  Poți să-l cumperi și din altă parte, dar eu l-am cumpărat de pe website-ul oficial, mi-e teamă de produse false. Sunt foarte mulțumită de ser.

  Răspunde
 7. SandaO

  IUBESC acest ser plin de extracte de plante. <3

  Răspunde
 8. maciac.frumusețe

  Arată incredibil. Sunt uimită. Nu numai că arată super, dar acționeză minunat. Ce altceva poți să vrei?

  Răspunde
 9. Camelia O.

  L-am cumpărat cu o săptămână înainte de recenzia ta șieram un pic îngrijorată dacă am făcut bine. M-ai asigurat că merită: abia aștept să văd efectele!!

  Răspunde
 10. Oana

  Am aceeași problemă ca tine… sprâncene rare și subțiri… :(Crezi că Nanobrow ajută?

  Răspunde
 11. Ioana B

  Prețul acestui ser mă cam descurajează – cât este exact? 🙂

  Răspunde
 12. Roxana Ungureanu

  A văzut cineva Nanobrow în magazinele locale? Vreau să-l cumpăr cadou și probabil că nu-l voi primi în 3 zile…

  Răspunde
  • Amelia

   Roxana Ungureanu – ajunge, al meu a ajuns în 2 zile! Nu cred că se găsește în magazinele locale.

   Răspunde
 13. Meduza

  Perfect! Ador efectele tratamentului cu nanobrow, sprâncenele mele nu vor mai fi niciodată atât de subțiri, rare și urâte ca înainte.

  Răspunde
 14. Irina T.

  Cu siguranță voi încerca Nanobrow, am căutat câteva recomandări de la o persoană înțeleaptă 🙂 Mișto recenzie, m-am convins, mulțumesc!

  Răspunde
 15. Petrecere

  Am cumpărat Nanobrow și îl folosesc de peste o lună, mi-a mai rămas mult în tub, super eficient și acționează perfect, firele de păr cresc rapid și tot arcul sprâncenei este sănătos, sunt uluită, este minunat!

  Răspunde
 16. dana

  Sprâncenele mele după o procedură nereușită cu ceară au crescut frumos după tratamenul cu acest ser, este minunat să văd că Nanobrow a ajutat și alte femei.

  Răspunde
 17. A.M.C.

  Nanobrow nu este atât de scump, știți cât costp Revitabrow? Este scump și chiar nu merită din moment ce puteți încerca ceva mai bun la un preț mai redus!

  Răspunde
 18. FatăFrumoasă

  De obicei nu las comentarii, dar Nanobrow acționează perfect și merită un moment să scriu despre el. 100% cel mai bun ser de sprâncene, sunt încântată de absolut tot, aspect, livrare și reducere <3 efectul merită toți banii!

  Răspunde
 19. Ileana Buzea

  Confirm, 3 săptămâni și deja am sprâncene noi!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *