autor
Mădălina
Bucle boho sau coafură Surfing Girl

Bucle boho sau coafură Surfing Girl? Nimic mai uşor!

Hei!

Veţi renunţa la uscătoarele de păr şi la ondulatoare, când vă voi dezvălui cum să obţineţi bucle de surf şi o coafură romantică în stil boho. Am descoperit o metodă extraordinară şi am folosit-o de nenumărate ori. Funcţionează întotdeauna şi o folosesc fără ezitare în fiecare zi. Nu glumesc!

Pregătire…

Coafura boho şi surfing girl trebuie să fie un pic dezordonate. Înainte de stilizare, spălaţi scalpul şi eliminaţi excesul de apă cu un prosop de bumbac sau de hârtie. Noua dumneavoastră coafură se va usca… în mod natural. Uscătoarele de păr, difuzoarele şi dispozitivele de stilizare termică sunt inutile. În schimb, pregătiţi un tricou sau un prosop de bumbac, un pieptăne cu dinţi largi şi un produs de stilizare. Veţi avea nevoie de aceste articole pentru crearea bulclelor.

Coafură boho sau bulcle surfing girl

Descurcaţi părul cu ajutorul pieptănului cu dinţi largi. Dacă aveţi chiar şi o şuviţă încurcată, coafura dumneavoastră nu va arăta atât de bine precum doriţi. Ce urmează? Masaţi o cantitate mică de produs de stilizare în păr. Produsul John Frieda Frizz Ease Dream Curls Air-Dry Waves acţionează cel mai bine. Dacă doriţi o creştere în volum a părului, aplicaţi produsul de la rădăcini până la vârfuri. Aveţi părul uscat şi tern? Întindeţi produsul cosmetic la nivelul părţilor lipsite de hidratare ale părului. Puteţi masa spuma folosind tricoul sau prosopul din bumbac pentru a obţine efecte mai bune.

Cum să creaţi bulclele? Strângeţi părul umed într-o coadă împletită sau în coc la baza capului. Trucul funcţionează pentru părul predispus la electrizare. Lăsaţi părul în acest mod timp de 20 de mine, pentru a se usca natural. Apoi, lăsaţi părul liber şi treceţi-vă degetele prin el. Pentru o notă finală, aplicaţi serul de fixare a coafurii, pentru un plus de strălucire. Noua dumneavoastră coafură este finalizată!nbsp;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *