autor
Mădălina

Michael Kors Sexy Blossom Fragrance – aşa miroase primăvara?

Se întâmplă foarte rar să evaluez parfumuri deoarece, din nu ştiu ce motiv, nu îmi vine uşor să descriu aromele, însă de această dată m-am hotărât să fac o excepţie. Asta deoarece Eau de Parfum, lansat de Michael Kors este, într-adevăr, uimitor! Folosesc produsul ca spray de împrospătare, cel puţin de câteva ori pe zi, deoarece m-am îndrăgostit de acest parfum.

Prima impresie

Nu pot spune că recipientul Michael Kors Sexy Blossom atrage atenţia. Dacă nu îmi era recomandat de prieteni şi nu avea o reducere semnificativă de preţ, probabi că nu aş fi cumpărat acest parfum. Doar un flacon unghiular în nuanţe violet şi auriu, cu un design simplu… prea simplu. Prefer, fără îndoială, alte tipuri de flacoane – cele care oferă o aluzie la aroma feminină ascunsă în interior.

Eau de Parfum MK Sexy Blossom

Din punctul meu de vedere, aceasta este una dintre cele mai scumpe sticluţe de Eau de Parfum de pe piaţă. La urma urmei, nu ar trebui să fim surprinse. Dacă alegeţi produse cosmetice lansate de branduri de lux precum Michael Kors, portofelul dumneavoastră trebuie să fie plin de bani.

Cum miroase primăvara?

Sexy Blossom este un parfum care combină notele floarele dulci cu aroma moscului şi lemnului. Se spune că inspiraţia pentru crearea acestui parfum a fost primăvara şi toate mirosurile care ne acompaniază în acele luni când totul revine la viaţă, florile înfloresc şi aerul este excepţional de proaspăt. Amestecul subtil şi senzual de lăcrămioară, frezie, bujor şi un amestec de lemn de santal și fructe de lici probabil că va fi pe placul fiecărei femei; în special dacă vă plac parfumurile puternice. Notele parfumului sunt următoarele.

  • NOTE DE TOP: lici, petale de trandafir, frunze (primăvară adevărată)
  • NOTE MEDII: bujor, ordihee, lăcrămioară şi frezie (amestec floral)
  • NOTE DE BAZĂ: mosc, lemn de santal, , ambrox (notă finală senzuală).

De ce îmi place aceast parfum?

Bănuiesc să ştiţi deja că nu sunt un fan al aromelor de trandafir, în ciuda faptului că acest miros îmi aminteşte de biroul bunicii. În ciuda notelor de trandafir caracteristice produsului Michael Kors Sexy Blossom, acestea nu sunt atât de pregnante sau remarcabile. Sunt, mai degrabă, inundate de alte note pline de prospeţime şi feminitate.

A doua problemă este rezistenţa parfumurilor, aspect pe care îl consider o caracteristică esenţală. Din acest motiv, cumpăr foarte rar Eau de Parfum şi aleg produse cu un conţinut mai mare de esenţe. Adevărul este că produsul Eau de Parfum Michael Kors Sexy Blossom este destul de rezistent atunci când este aplicat pe piele. Îl pot simţi tot timpul, fără a fi nevoie să pulverizez din nou şi din nou pe parcursul zilei.

Recomand acest parfum femeilor care preferă parfumuri persistente, sofisticate şi pline de prospeţime 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *