autor
Mădălina

Cum acționează spuma de păr?

Recent, m-am împrietenit cu spuma de păr din cauza pierderii volumului pe care a trebuit să o combat prin adoptarea unor noi obiceiuri de stilizare a părului. Voi folosiți spuma de păr cu regularitate?

Eroul acestei postări: Spuma de păr

Acesta este unul dintre cele mai populare produse de stilizare a părului alese de profesioniști. Ei știu cum să profite la maximum de acest produs și de toate proprietățile sale. Într-adevăr, optăm deseori pentru spuma de păr atunci când ne stilizăm părul acasă, însă, din păcate, nu știm cum să folosim corect acest produs.

Prin urmare, dați-mi voie să vă spun ce este spuma de păr (cum acționează de fapt?) și să vă prezint un scurt ghid de folosire adecvată a spumei de păr.

Cum acționează spuma de păr?

Spuma de păr este un produs de înfrumusețare pe care orice posesoare de păr rebel ar trebui să o folosească. Este, în principal, apreciată de persoanele cu păr ondulat și lipsit de volum. Evident, spuma de păr este, de asemenea, utilă atunci când doriți să vă aranjați părul într-o coafură plină de farmec care rezistă timp de multe ore.

Cred că pot spune că spuma de păr este aliatul nostru și ”puterea preferată” de încredere în stilizarea zilnică a părului.

  • Stimulează volumul părului la rădăcini.
  • Facilitează stilizarea și coafarea părului.
  • Oferă fixare îndelungată.
  • Definește și îmbunătățește buclele părului.
  • Previne deshidratarea și efectul static.
  • Poate îngriji părul.

Patru aplicări ale spumei de păr despre care probabil că nu ați auzit

Și acum este timpul să descoperim cele mai comune aplicări ale spumei de păr. Sau poate că nu sunt atât de comune? Dacă unele dintre ideile de mai jos vă vor surprinde, spuneți-mi în comentarii.

1. VOLUM LA DISPOZIȚIE

Spuma de păr înseamnă volum îmbunătățit și aranjarea coafurii așa cum dorim. Dacă aveți – ca mine – un păr lipsit de volum, plat și lipsit de viață, trebuie neapărat să încercați spuma de păr. O cantitate mică aplicată la rădăcini va adăuga densitate părului, ceea ce va rezulta într-o coafură mult mai frumoasă.

Evident, regula este simplă – cu cât părul este mai scurt, cu atât cantitatea de spumă pe care trebuie să o folosiți pentru stimularea volumului este mai mică. Rețineți doar că o cantitate prea mare de spumă de păr aplicată va încurca părul și îl va supraîncărca în loc de a-i îmbunătăți aspectul.

2. BUCLE ȘI FIXARE

Visați să aveți bucle ca pe coperta unei reviste? Este ușor de obținut cu condiția să aveți o spumă de păr la îndemână. O altă aplicare a acestui produs de stilizare privește părul creț.

După spălarea părului și eliminarea excesului de apă cu ajutorul unui prosop din bumbac, aplicați spuma de păr și uscați părul cu foehnul (folosiți un difuzor). Dacă aveți un uscător de păr obișnuit, puteți folosi rolele de păr pe părul umed. La uscare, scoateți rolele și treceți degetele prin bucle pentru a aranja coafura. Rețineți: nu folosiți peria pentru a descurca părul creț!

3. PROTECȚIE TERMICĂ

Puține persoane știu că o cantitate mică de spumă poate proteja părul împotriva temperaturilor ridicate, generate de uscător/placă și chiar împotriva razelor UV. Mai ales acelea dintre voi care vă expuneți cu regularitate părul la procedurile de vopsire ar trebui să vă împrieteniți cu spuma de păr și să o aplicați înainte de uscarea și stilizarea părului. Merită să faceți asta deoarece spuma de păr facilitează și descurcarea părului, ceea ce înseamnă că protejează împotriva deteriorării mecanice.

4. STILIZARE FACILĂ A PĂRULUI

Ultima aplicare a spumei de păr este cunoscută tuturor, sunt absolut sigură. Pe scurt, acesta presupune folosirea acestui produs pentru a facilita aranjarea și coafarea părului electrizat și static după spălare. O spumă bună de păr vă poate ajuta în această privință.

Luați o cantitate mică de spumă de păr și aplicați-o în păr. Treceți peria prin păr pentru a distribui produsul uniform. Părul ar trebui să devină mai ușor de stilizat. Spuneți adio acelor de păr, șuvițelor rebele care distrug cocul și cozilor împletite care se dezpletesc.