autor
Mădălina

Metode DIY pentru gene mai lungi și mai groase

Autor: Ionela Popescu

Introducere

Tuturor femeilor le plac genele lungi și groase care aduc o notă de dramatism și intensitate privirii. Din păcate, nu toate suntem binecuvântate cu gene naturale, lungi și voluminoase. Dar nu trebuie să vă faceți griji! Există numeroase metode DIY pentru a obține genele de vis. În acest articol, vom împărtăși cele mai bune instrumente, trucuri și tratamente pe care le puteți încerca acasă pentru a vă îmbunătăți look-ul genelor.

De ce genele se rup sau se subțiază?

Înainte de a începe cu sfaturile DIY, este important să înțelegem de ce genele se rup sau se subțiază. Stresul, vârsta, alimentația precară, folosirea incorectă a rimelului și demachierea agresivă sunt posibile cauze.

Metode DIY pentru gene mai lungi și mai groase

1. Ulei de ricin

Primul nostru pont este uleiul de ricin. Bogat în proteine, acizi grași și vitamine, acest ulei stimulează creșterea firelor de păr. Aplicați-l pe gene în fiecare seară, cu ajutorul unui bețișor de bumbac sau a unei perii de rimel curate, iar după câteva săptămâni veți observa schimbări semnificative.

2. Vitamina E

A doua noastră opțiune este vitamina E, recunoscută pentru beneficiile sale pentru sănătatea părului și a pielii. Aplicați ulei de vitamina E pe genele voastre în fiecare noapte și lăsați-l să acționeze peste noapte pentru a vedea rezultate în câteva săptămâni.

3. Ceai verde

Cei mai mulți dintre noi știu că ceaiul verde este bun pentru sănătatea noastră, dar știați că este, de asemenea, excelent pentru creșterea genelor? Ceaiul verde conține flavonoide care stimulează creșterea genelor. Puteți aplica un pliculeț de ceai verde umed pe pleoape timp de 15 minute sau puteți folosi demachiant pentru a aplica ceai verde pe gene.

4. Măști de gene

Măștile pentru gene sunt o modalitate ușoară și eficientă de a obține gene lungi și groase. Puteți încerca măști cu ingrediente naturale precum ulei de cocos, ulei de măsline și vitamina E, aplicându-le pe gene în fiecare noapte.

Trucuri suplimentare

Pe lângă utilizarea metodelor DIY, iată câteva trucuri suplimentare pe care le puteți folosi pentru a obține gene mai lungi și mai groase:

  • Evitați să frecați ochii – acest lucru poate face genele să se rupă și să cadă.
  • Renunțați la genele false – utilizarea frecventă a genelor false poate deteriora genele naturale.
  • Bea multă apă – hidratarea contribuie la sănătatea genelor.
  • Dormi suficient – somnul contribuie la regenerarea și creșterea genelor.

În concluzie

Obținerea unor gene lungi și groase nu are nevoie să fie o luptă. Cu ajutorul acestor metode simple DIY și a câtorva schimbări ale stilului de viață, puteți îmbunătăți aspectul și sănătatea genelor în doar câteva săptămâni. Asigurați-vă că respectați cu consecvență aceste metode și veți fi surpinse de rezultatele pe care le veți obține!


Data publicării: 10 februarie 2022

Tag-uri: #beauty, #DIY, #eyelashes, #homeRemedies