autor
Mădălina

Rimeluri cu performanțe excepționale? Vedeți clasamentul meu!

Doamnelor!

Azi vin cu o inovație totală pe blogul meu! Am decis să investighez lumea rimelurilor care, la urma urmei, sunt un produs esențial în trusa de machiaj a fiecăreia dintre noi! Am verificat și testat multe produse pentru a vă ajuta să îl alegeți pe cel care chiar funcționează! Descoperiți-le acum!

Am ales rimelurile pe baza unei reguli foarte simple. Trebuie să fie eficiente, să hrănească genele și să aibă peria perfectă care să nu îngreuneze aplicarea.

Aceste rimeluri sunt doar sugestiile mele pentru voi. Nu veți regreta că le-ați cumpărat!

Să trecem la subiect. Știu că toate aveți aceleași pretenții ca și mine în ceea ce privește o mascara nouă. Nu vreau să trebuiască să-mi fac griji cu privire la gene lipite unele de altele, la cocoloașe sau la un machiaj complet pătat după câteva ore.

Am selectat 5 produse care v-ar putea interesa și care au funcționat foarte bine pe mine. Nu cred că veți regreta că le-ați achiziționat!

1. Rimelul Nanolash

Dați-mi voie să încep cu favoritul meu personal. Este vorba de rimelul Nanolash. Vreau să încep prin a spune că acest produs este disponibil în două variante, astfel încât puteți opta pentru:

Bineînțeles, ambele produse au o formulă similară, sigură, care hrănește genele și le face să pară considerabil mai lungi.

Părerea mea este că mascara Nanolash e un produs premium. Fetelor, peria care vine cu produsul este pur și simplu fenomenală! Este fabricată din silicon moale, cu o distanțare perfectă între peri, piaptănă ușor genele și face aplicarea produsului mult mai ușoară.

Mascara Nanolash este, de asemenea, extrem de rezistentă. Știți că duc un stil de viață destul de activ, însă nu am observat după niciun antrenament „efectul de ochi de panda”. Pe scurt, vă recomand tuturor acest produs. Nu veți fi dezamăgite de el!

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara este o mascara cu efect de alungire și îngroșare și, din nou, nu am nicio plângere majoră în legătură cu ea. Printre cele mai mari avantaje ale sale, pot enumera cu certitudine că:

  • rimelul nu pătează după o zi întreagă;
  • aplicarea este extrem de ușoară – mai ales pentru că produsul are o perie de silicon cu o formă potrivită;
  • conține mai multe ingrediente active care hrănesc genele în timpul aplicării.

Într-un fel, acest rimel este foarte asemănător cu rimelul Nanolash. Însă nu l-am testat în zilele ploioase, așa că nu știu cum se comportă.

3. Clarins Be Long Mascara

Clarins Be Long Mascara este un produs unde nici de această dată nu mă pot plânge prea mult. Din nou, subliniez faptul că peria este bine realizată și ajunge până la cele mai scurte gene. Aceasta este o mascara cu efect de îngroșare și, într-adevăr, face o treabă excelentă în acest sens. O apreciez și pentru ambalajul plăcut din punct de vedere estetic.

Singura problemă este faptul că am observat că, pe final de zi, rimelul se șterge și se depune în pliurile pleoapelor. Am ochii destul de sensibili, așa că mă deranjează faptul că mascara se fărâmițează destul de mult.

4. Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes

Următorul produs de pe lista mea este Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes. După prima aplicare, rimelul mi-a făcut genele să arate ideal de lungi. În plus, nu am observat să fie lipicioase în vreun fel. De asemenea, produsul are o durată de viață relativ lungă, ceea ce îmi place foarte mult. Nu aș vrea să îmi fac griji că machiajul meu curge.

Problema însă s-a dovedit a fi peria! Are un design destul de ciudat. Atunci când am încercat să ajung la genele din colțuri, nu numai că mi-a fost destul de greu să le ating, dar mi-am și pătat întreaga pleoapă. Cu toate acestea, nu pot spune că produsul este neplăcut sau slab calitativ.

5. Maybelline Great Lash

În clasamentul meu, am găsit un loc și pentru rimelul Maybelline Great Lash. Produsul este unul destul de popular – cu siguranță l-ați întâlnit de mai multe ori în orice drogherie. Se presupune că alungește genele și le oferă un plus de volum. Acest lucru este adevărat, deși a trebuit să aplic două straturi de produs ca să obțin efectul.

Peria s-a dovedit din nou a fi destul de problematică. Este scurtă, iar cu pleoapele mele căzute, accesul la genele din colțuri a fost o mare provocare. De asemenea, am fost ușor deranjată de reziduurile de produs la doar câteva ore după aplicare. Mă așteptam la ceva mai multă rezistență.

Să alegem cea mai bună mascara!

Dragi cititoare, alegerea unei mascara este uriașă în zilele noastre. Am vrut să vă prezint preferatele mele de toate zilele, incluzând în detaliu avantajele și dezavantajele acestora.

În concluzie, pot spune că mascara Nanolash a devenit categoric numărul unu pentru mine. Cred că acesta este rimelul pe care îl căutam de ani de zile. Niciun produs nu a funcționat mai bine și nu a fost la fel de precis ca rimelul de la Nanolash.

În același timp, nici celelalte produse nu au fost rele. Trebuie să vă amintiți că genele oferă cel mai frumos decor ochilor voștri. Cu cât adaptați mai bine rimelul nevoilor voastre, cu atât veți putea obține rezultate mai bune cu el. Parcurgeți clasamentul meu și alegeți cel mai bun produs adaptat nevoilor voastre personale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *