autor
Mădălina
extensii de gene cluster

DIY Lash Extensions de la Nanolash – genele cluster perfecte pentru ochii mei sensibili

Extensiile de gene DIY de la brandul Nanolash mi-au atras atenția. Am ochii extrem de sensibili și genele foarte fragile. Multe produse cosmetice îmi provoacă reacții alergice și iritații. Am testat DIY Eyelash Extensions din curiozitate. Care sunt părerile mele după ce le-am încercat?

Ochii mei sunt extrem de sensibili încă din copilărie. Asta a însemnat, evident, că nu m-am putut orienta către extensiile de gene semipermanente; purtarea acestora pentru o perioadă lungă de timp era problematică. Ochii mei deveneau rapid roșii și înlăcrimați.

Genele tip cluster DIY de la Nanolash sunt – conform recenziilor fetelor – moi și flexibile. Am decis să le acord o șansă. Ești curioasă de rezultat?

De ce să alegi extensiile de gene DIY de la Nanolash?

Am încercat de multe ori să folosesc soluții și produse de îmbunătățire a genelor, cum ar fi genele semipermanente, genele false cu bandă sau diverse rimeluri care promiteau rezultate WOW.

Ochii mei sensibili au reprezentat întotdeauna o problemă. Multe produse cosmetice îmi provocau reacții alergice; genele false declanșau umflături și roșeață după câteva zile de purtare.

De aceea, am decis să testez genele cluster DIY ale brandului Nanolash. Acestea au o bandă extrem de subțire și flexibilă, iar genele sunt moi și au o curbură minunată.

Mi-am comandat setul de 36 de gene tip cluster (smocuri) în 3 lungimi: 10 mm, 12 mm, 14 mm. Un alt lucru avantajos e că există 8 stiluri din care poți alege. Am putut alege cele mai bune gene smocuri pentru forma ochilor mei.

Pe site-ul oficial al brandului, poți achiziționa și un kit complet de extensii de gene, care conține în plus un bonder, un remover, un sealer și o pensetă pentru gene.

Gene false tip cluster pentru extensii de gene DIY acasă

Nanolash DIY Eyelash Extensions. Ce promite producătorul de gene cluster?

Am observat că producătorul face promisiuni mari în legătură cu produsul. Se presupune că extensiile de gene cluster ar trebui să:

  • reziste 5 zile de la aplicare.
  • fie ușor de aplicat; procesul se presupune ca îți ia mai puțin de 10 minute.

Am fost sceptică la început. Multe branduri de cosmetice fac astfel de declarații, care – și am văzut asta cu ochii mei – sunt rareori adevărate.

Cu toate acestea, am dat comandă de genele tip cluster de la Nanolash și am vrut să aflu cât de mult rezistă, plus cât de repede se aplică. Instrucțiunile din cutie au fost clare și am urmat cu atenție pașii:

  • am aplicat un strat de bonder și am așteptat până când acesta a devenit lipicios.
  • am aplicat un cluster de gene cât mai aproape de linia genelor.
  • am pus niște sealer pe gene pentru a îndepărta senzația lipicioasă.
gene false nanolash

Am folosit câte 4 gene false Nanolash DIY Eyelash Extensions Innocent pentru fiecare ochi. Am vrut rezultate cu aspect natural. Confirm că producătorul a avut dreptate – aplicarea extensiilor de gene clster a fost foarte simplă și chiar plăcută. Mai exact, mi-a luat 8 minute și câteva secunde.

Extensiile de gene DIY ar fi trebuit să rămână în perfectă stare timp de 5 zile, dar după 8 zile erau încă la locul lor! Am urmat instrucțiunile de îngrijire ulterioară și am evitat să dorm pe față. Cred că procedând astfel am făcut ca extensiile de gene false să dureze mai mult.

Cel mai important este că aceste gene cluster moi și luxoase s-au dovedit a fi blânde cu ochii mei sensibili! Nu am simțit niciun disconfort sau iritație în cele opt zile de purtare.

Creatorii produsului susțin că DIY Lash Extensions poate fi folosit o singură dată. Cu toate acestea, și-au păstrat forma inițială după ce le-am dat jos. Mie mi se pare că pot fi reutilizate!

Extensii de gene DIY de la Nanolash. Rezumatul recenziei

Draga mea, dacă și tu ai ochii sensibili, atunci cred că DIY Eyelash Extensions este una dintre cele mai bune alegeri. Moi și ușoare, genele de tip cluster de la Nanolash nu mi-au provocat niciodată reacții alergice, iar purtarea acestora a fost o adevărată plăcere.

În plus, procesul de aplicare a genelor cluster acasă se dovedește a fi extrem de simplu. Aplicarea durează într-adevăr mai puțin de 10 minute, iar genele rămân fixate mai mult decât cele cinci zile promise.

Pentru mine, acestea sunt cele mai bune gene cluster de pe piață. Le recomand din toată inima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *