autor
Mădălina

Ce se ascunde în geanta mea de călătorie pentru frumusețe?

Când călătoresc, am nevoie de unele elemente esențiale care să mă ajute să-mi mențin starea de bine și să mă simt confortabil. Îmi place să mă asigur că de fiecare dată când părăsesc casa, sunt întotdeauna pregătită pentru drum prin asigurarea că portamentul meu și frumusețea mea sunt bine îngrijite și fără sfârșit în mișcare. Prin urmare, am început să creez cea mai bună geantă de călătorie pentru îngrijirea pielii.

Geanta mea de călătorie pentru îngrijirea pielii se compune din produsele esențiale pe care le folosesc frecvent – de la hrănirea pielii la pregătirea pentru întâlnire. Astfel, am reușit să am o mare varietate de produse, naturale și fără chimicale, ceea ce îmi asigură că sunt cu adevărat îngrijită atunci când călătoresc. Iată ceea ce s-a adunat în geanta mea de călătorie pentru frumusețe:

Crema de față și de corp

Crema de față și de corp este un binecuvântare absolută pentru pielea mea când călătoresc. Urmez întotdeauna calea hidratantă și fără chimicale. Mă asigur că folosesc produse care au rezultate rapid și bune pe care le pot vedea și simți imediat. Ingredientele mele preferate sunt untul de cacao, uleiurile esențiale și vitaminele.

Deodorant

Deodorantul este, de asemenea, un element important al accesoriilor mele de călătorie. Îmi place să mă asigur că protejez toți oamenii cu care intru în contact de mirosurile neplăcute. Am început să folosesc deodorante naturale de ani de zile și m-am împăcat extrem de bine cu ele. Avantajele folosirii unor produse naturale sunt atât de numeroase – organice și sigure pentru mediul înconjurător. Prețuiesc, de asemenea, că un astfel de produs poate dăuna așa puțin mediului, pe măsură ce plec în noi aventuri.

Lichidul de curățate

Cu cât călătoresc mai mult, cu atât mai mult mă extind ideea că produsele mele de îngrijire trebuie să fie, în mare parte, naturale. Folosirea unui lichid de curățat naturale înseamnă că sunt în măsură să curăț mașinile mele și să folosesc un produs care se comportă frumos cu pielea mea. Îmi place să folosesc produse care conțin uleiuri esențiale și alte ingrediente organice din plante care îmi oferă hidratare și calmare când sunt expuse la diferite elemente în călătoriile mele.

Crema pentru buze

O altă parte importantă a acestei pachete pentru frumusețe este cremă de buze. Pe măsură ce călătoresc, se întâmplă adesea ca obrajii mei să fie uscați și buzele foarte înțepenite. Mă lupt cu aceste simptome folosind produse naturale care hidratează și în același timp lasă un finisaj mat. Acestea conțin uleiuri esențiale și alte ingrediente 100% organice și mă asigur că o folosesc dimineața și seara pentru a îmi oferi acest tratament de îngrijire a buzelor.

Masca facială

Nu evaluez niciodată o călătorie fără a lua cu mine o mască facială. Aceasta este, în mod cert, și cea mai importantă piesă pe care o folosesc pentru a-mi menține aspectul natural. Imi place sa iau o masca de fata in borcan care sa ramana in forma cat mai mult timp. Îmi place, de asemenea, să folosesc măști care conțin ingrediente naturale cum ar fi argila, musetel, extracte de plante și alte substanțe benefice. Acestea sunt perfecte pentru a preveni uscăciunea, pete și alte probleme cutanate cauzate de expunerea la vremea din cursa mea.

Lozion

Ultimul element, dar nu cel din urmă, al pachetei mele de frumusețe este loțiunea. Folosesc produse fără parabeni și alte chimicale nocive și încerc să folosesc același produs în fiecare zi. Îmi place să îmi îmbărbătez corpul folosind lotiune naturală. Acesta este tipul de produs pentru corp despre care simt că îmi dă experiența completă de îngrijire a corpului, spunându-mi că pot călători cu siguranță și confort.

Așadar acestea sunt produsele esențiale din geanta mea de călătorie pentru frumusețe. Uneori mai includ lucruri precum plasturi și alte produse de prim ajutor, însă aceste produse, am enumerat mai sus, creează un obicei obișnuit pe care îl pot împărți cu oricine călătorește cu mine.