autor
Mădălina
Hair Volume Enhancer

Remediu pentru păr plat? Am descoperit Nanoil Hair Volume Enhancer

Hei, fetelor! Astăzi, voi aborda din nou problema părului sau, mai exact, aspectele care mă nemulțumesc la părul meu. Îmi doresc ca părul meu să arate întotdeauna de parcă tocmai am ieșit de la coafor – voluminos, neted și strălucitor. Nu-mi place să folosesc foehnul și peria rotundă sau sa-l tapez, dar am găsit, în sfârșit, un remediu eficient pentru părul lipsit de volum și, desigur, vi-l voi dezvălui și vouă. Este un spray de volumizare, denumit Nanoil Hair Volume Enhancer.


Știți deja ce îmi place și ce nu îmi place și nu îmi plac deloc tratamentele și rutinele de stilizare complicate. În același timp, îmi ador părul și aleg întotdeauna doar produsele care îi pot oferi cele mai multe beneficii. Am observat că părul meu a început să devină plat, electrizat și static. Știu că este din cauza căciulilor și aerului uscat al caloriferelor. M-am hotărât să soluționez problema odată pentru totdeauna. Din nou, am optat pentru produsele Nanoil (miraculoasele uleiuri de păr!) deoarece această marcă preferă ca și mine soluțiile simple și bine gândite. Am ales un spray de volumizare, Nanoil Hair Volume Enhancer, tentată de recenziile pozitive ale utilizatoarelor și prețul accesibil. 🙂 L-am cumpărat direct de pe www.nanoil.ro.

Care au fost primele efecte pe care le-am observat după aplicarea produsului Nanoil Hair Volume Enhancer?

Dați-mi voie să încep prin a descrie prafumul și textura. Acest spray are o aromă subtilă, care nu domina – este încântător. Recipientul frumos și mare cu pulverizator care facilitează aplicarea încapsulează un spray cu consistență lăptoasă. Nu este lipicios sau uleios, astfel încât nu alipește sau îngrașă părul. Nanoil Hair Volume Enhancer ridică imediat părul de la rădăcini! Veți simți, literalmente, cum vă înfoaie părul. În plus, spray-ul facilitează descurcarea, lăsând părul mai neted și mai mătăsos. Și aici începe magia. 🙂

Hair Volume Enhancer

Ce beneficii oferă produsul Nanoil Hair Volume Enhancer?

În primul rând, este foarte ușor de folositNu trebuie să mă întreb în ce ordine sau ce cantitate trebuie aplicată. Pur și simplu, îl pulverizez în tot părul după șamponare sau înainte de stilizare, iar volumizatorul își face treaba, ridicând părul de la rădăcini. Este singurul primer de stilizare pe care îl folosesc în fiecare ziNanoil nu lasă podoaba capilară rigidă, ci oferă o fixare flexibilă pe tot parcursul zilei.

În al doilea rând, oferă beneficii suplimentare. Experții Nanoil nu ar fi ei înșiși dacă nu ar oferi acestui spray de volumizare unele proprietăți adiționale. Nu mai întâmpin nicio problemă în timpul stilizăriiDupă folosirea produsului Nanoil Hair Volume Enhancer, părul meu devine mai ușor de aranjat și nu se mai răzvrătește împotriva ideilor mele de stilizare. Păr drept? Desigur! Bucle definite? Nicio problemă!

Acest spray abundă în substanțe active care protejează și hrănesc părulUnul dintre acestea este cheratina – cred că s-a spus deja totul despre această proteină puternică, deci dați-mi voie să vă prezint pe scurt acțiunea sa. Cheratina repară, îndesește și înfrumusețează părul. Părul devine mai ușor de coafat, hidratat, fără a fi afectat de efectul static datorită proteinelor de grâu, în timp ce pantenolul oferă netezime și strălucire. De asemenea, oferă mai mult control asupra șuvițelor de păr.

Rezumând, Nanoil nu m-a dezamăgit nici de această dată! Spray-ul de volumizare Hair Volume Enhancer este ceea ce căutam pentru a stimula volumul la rădăcini și pentru a obține un păr plin de prospețime, neted și strălucitor.

Dar voi ce metode aveți pentru a stimula volumul părului? Vă aștept recomandările de remediere a părului plat. Pupici!