autor
Mădălina

Cum îmi îngrijesc pielea din zona ochilor? Tratamente şi produse cosmetice pentru toate vârstele

Bună, fetelor!

Pielea femeilor de toate vârstele necesită diferite metode de îngrijire. Fetele tinere (ca noi) ar trebui să folosească produse cosmetice complet diferite de cele folosite de mamele sau bunicile noastre. Dacă doriţi să aflaţi cum să vă îngrijiţi pielea din zona ochilor, vă recomand să citiţi această postare până la sfârşit.

PIELE 20+

Pielea începe uşor să îmbătrânească. Devine mai subţire, deshidratată şi sensibilă. Se deteriorează din cauza soarelui, petrecerilor care ţin toată noaptea, stimulentelor şi uitatului permanent fie la ecranul telefonului, fie la cel al telefonului. Drept rezultat, putem observa cearcăne, umflături şi, în unele cazuri, chiar riduri. Ştiu despre ce vorbesc, fetelor… Din fericire, există o soluţie simplă pentru a preveni aceste rezultate negative. Cea mai importantă problemă aici este hidratarea şi masajul sistematic. În principiu, tot ce trebuie să faceţi de acum înainte este să respectaţi aceste instrucţiuni în fiecare seară şi nu va dura mult până când veţi observa că pielea din jurul ochilor va deveni mai fermă, mai radiantă şi mai frumoasă. Am testat această metodă şi v-o recomand!

PIELE 30+

După 30 de ani, pielea devine treptat mai ridată. Laba găştei, liniile fine şi ridurile de la nivelul frunţii devin vizibile. Atunci când zâmbiţi, ridurile devin mai evidente. Cum să le netezim? Din păcate, este imposibil, dar vestea bună este că le putem reduce vizibilitatea. Mama mea folosea retinol, şi s-a dovedit a fi de mare ajutor. Câteodată, îl combina cu cremă şi acid hialuronic. În plus, de două ori pe lună, vizita un salon de frumuseţe. Mama susţine că cel mai bun tratament de înfrumusețare a pielii este fie cel cu ultrasunete, fie procedura de oxigenare facială.

PIELE 40+

Pielea femeilor peste 40 de ani este foarte subţire şi predispusă la deteriorare. Apar din ce în ce mai multe riduri, iar cele deja existente devin din ce în ce mai evidente. Ce putem face? Faceţi exerciţii la nivelul muşchilor ochilor: deschideţi şi închideţi ochii timp de câteva minute. Aplicaţi creme de noapte şi de zi de ridicare a pielii, cu conţinut de colagen, alge şi coenzima Q10. Când mergeţi la un salon de frumuseţe, puteţi efectua tratamente cu injecţii de acid hialuronic sau Botox. Consider că aceasta este o metodă foarte bună de tratare a pielii din jurul ochilor, pe care o puteţi recomanda mamelor şi bunicilor dumneavoastră.

PIELE 50+

Din nou, pielea pleoapelor şi din jurul ochilor este foarte subţire. Pliurile pielii de deasupra ochilor devin lăsate şi încep să cadă, acoperind ochii. Rezultatul? Faţa capătă un aspect obosit şi sunteţi asaltate de mii de întrebări, ca de exemplu “De ce nu ai dormit suficient azi noapte?” Din fericire, puteţi rezolva asta. Masaţi zona de piele din jurul ochilor cu produse cosmetice răcite în frigider, cu conţinut ridicat de peptide.

Care sunt metodele dumneavoastră de tratare a imperfecţiunilor din zona ochilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *