autor
Mădălina

Moda Formelor De Unghii și Tendințe Artistice

Moda în materie de unghii se schimbă la fel de rapid ca și cea a hainelor. E important să știm să ne adecvăm unghiile la outfit-ul ales sau la evenimentul la care urmează să participăm. Întrucât o manichiură frumoasă întregește orice ținută, ne-am gândit să abordăm în acest articol formele de unghii actuale și trendurile în materie de unghii.

Forme de unghii

Există diverse forme de unghii, de la cele clasice, la cele mai nonconformiste. Vom enumera mai jos câteva dintre cele mai populare forme de unghii :

Unghii pătrate

Clasice și elegante, această formă de unghii aduce un aer sofisticat oricărei manichiuri. Este o opțiune potrivită pentru unghii naturale, deoarece are un risc scăzut de spargere.

Unghii ovale

O formă care favorizează lungimea unghiilor, cu un aspect foarte feminin. Asigură un echilibru perfect între eleganță și durabilitate.

Unghii stiletto

Aceasta este probabil cea mai îndrăzneață formă de unghii. Forma ascuțită adaugă o notă de dramatism.

Tendințe în arta unghiilor

Moda în materie de design de unghii este extrem de variată. Iată care sunt trendurile actuale:

Unghii cu sclipici

Sclipiciul este un trend care nu îmbătrânește niciodată. Aplicat pe o bază transparentă sau colorată, acesta oferă un plus de strălucire oricărui look.

Unghii cu model geometric

Modelele geometrice arată elegant și sofisticat, pot fi executate cu ușurintă și arată fantastic în combinație cu diverse culori.

Unghii cu bijuterii

Niciun trend de design de unghii nu poate trece peste bijuterii. Acestea încorporate în modelele de manichiură, conferă un efect spectaculos.

În concluzie, a alege forma unghiilor și designul potrivit reprezintă un aspect important al îngrijirii noi. Având în vedere cât de multe variante sunt disponibile, trebuie să ne gândim bine la ce ni se potrivește cel mai bine și care este cel mai practic pentru stilul nostru de viață.