autor
Mădălina

Rutina mea zilnică de frumusețe. Iată câteva produse fine și ieftine de frumusețe

Dacă tocmai ce ai epuizat produsele de bază pentru îngrijirea personală și te pregătești de cumpărături, această postare îți va fi utilă. De data aceasta îți voi oferi descoperirile mele cele mai recente, care sunt câteva produse de frumusețe eficiente incredibile care – cred eu – au câștigat titlul meu de cosmetic personal al anului. Fără substanțe ciudate, ci doar produse esențiale de îngrijire personală care sunt atât de eficiente!

1. ÎNGRIJIREA PIELII: Ulei prestigios de curățare a feței Yves Rocher, Riche Creme, Ultra-rich Cleansing Cream

Soluția cremoasă de spălare a feței Riche Creme conține de fapt 30 de uleiuri. M-am îndrăgostit de ea încă de la prima utilizare. Este blândă, dar în același timp bogată și hrănitoare. Îmi lasă pielea feței perfect curată, ceea ce mă face să cred că acest produs ar putea fi un concurent serios al metodei de curățare folosind ulei.

Acest produs de îngrijire a pielii este o foarte bună alegere în special dacă pielea ta este solicitantă. De ce este atât de perfect? Știm cu toții că una dintre cele mai importante etape ale unei rutine de îngrijire a pielii este curățarea efectuată într-un mod corect. Dacă pielea ta este sensibilă și/sau matură, ar trebui să te demachiezi și să îți speli fața folosind doar produse cosmetice delicate. Pielea mea se simțea strânsă, era sensibilă și deseori iritată după fiecare ritual de înfrumusețare din fiecare noapte. Dimineața lucea într-un mod necontrolat, deoarece voia să „compenseze” stratul de sebum pierdut de care îl privasem cu o noapte înainte.

Din fericire, acest ulei de curățare a feței de la Yves Rocher este ca și cum ai da un jackpot – mi-a reparat pielea imediat. În plus, îmi plac foarte mult ingredientele naturale pe care le conține. Sunt sigură că pielea mea ar fi fost în continuare problematică dacă nu l-aș fi descoperit. Pentru a clarifica, produsul Ultra-rich Cleansing Cream mi-a redat echilibrul pielii și, în același timp, demachiază și elimină excesul de sebum. Ceea ce merită menționat și, spre deosebire de majoritatea gelurilor de spălare, produsul Riche Creme by Yves Rocher nu conține agenți de spumare, aceștia fiind adesea responsabili de provocarea iritațiilor și a uscăciunii. Ai încredere în mine, spălarea feței cu acest produs aduce ușurare pielii.

2. ÎNGRIJIREA PIELII: Argan Oil by Nanoil (îngrijire nocturnă a feței și ochilor)

Uleiul de înfrumusețare de la Nanoil, Argan Oil este unul dintre șase uleiuri naturale incredibile și eficiente pentru tratarea feței, corpului și părului. Eu îl folosesc mai ales ca ser de noapte – îl aplic pe toată fața și mă masez delicat pentru a îmbunătăți circulația sângelui și a intensifica toate procesele de auto-reînnoire a pielii. Folosesc Nanoil Argan Oil și pentru masaje anticelulitice și ca balsam pentru unghii. Sunt sigură că îmbunătățește și aspectul părului, dar de când folosesc versiunea „mai mare” de la Nanoil (dedicată îngrijirii părului; compusă din 6 uleiuri, keratină și ierburi care îmbunătățesc creșterea părului) nu simt nevoia să folosesc Argan Oil pe firele mele de păr. Pur și simplu nu vreau să-l „risipesc” pe păr, mai ales când văd cât de benefic este pentru corpul și fața mea.

Argan Oil by Nanoil este certificat organic, presat la rece și nerafinat, ceea ce în ochii mei este un produs de calitate superioară. Oh, și îl poți aplica chiar și dimineața dacă pielea ta este deshidratată. Practic, este un produs cosmetic perfect pentru a-l lua cu tine în vacanță, deoarece economisește spațiu în punga de cosmetice – înlocuiește câteva produse de înfrumusețare, precum crema de mâini, balsamul pentru corp, balsamul de păr și demachiant.

3. ÎNGRIJIREA PĂRULUI: Low ShamPoo, Delicate Cleansing Cream by Yves Rocher

Șampon care ia de fapt forma unei creme – Low ShamPoo by Yves Rocher este un mod delicat de a obține un păr curat și strălucitor. Potrivit producătorului, acesta este un produs ecologic care ar trebui recunoscut ca o alternativă al oțetului de mere și prafului de copt. Acest nou șampon este îmbogățit cu extract de păducel și fructani de agave.

Îmi place ideea de a combina calitățile de curățare ale șamponului și puterea de condiționare a unei creme. Modul de folosire este simplu: aplicați o porție mică de Low ShamPoo pe mâini și apoi distribuiți-o pe părul ud. Desigur, să nu așteptați să facă spumă, deoarece este o cremă, nu un șampon. Folosiți mișcări circulare pentru a masa produsul cosmetic în scalp și păr. Rezultate? Un păr curat, moale și plăcut la atingere, care strălucește și are volum.

4. ÎNGRIJIREA PĂRULUI: Nourishing Day Cream, Dry Hair by Yves Rocher

Nourishing Day Cream este o hrană de 24 de ore pentru părul meu uscat și creț. Acest produs cosmetic conține ulei prețios de avocado și fructani de agave. După spusele producătorului, acest produs de îngrijire a părului „oferă părului nutrienții esențiali de care acesta are nevoie pentru a-și restabili echilibrul lipidic și pentru a-l menține timp de 24 de ore”. Ei bine, am testat acest lucru și trebuie să recunosc că după doar câteva aplicații a produsului Nourishing Day Cream – care nu îngreunează părul, chiar dacă îl lăsați pe păr – firele mele sunt acum rezistente și netede.

Din nou, deși acest produs este destul de gros, nu-mi aplatizează părul. Îl pot folosi fără nicio problemă pe păr, distribuind de la rădăcini până la vărfuri. Îl puteți folosi pe păr umed sau uscat. Pentru mine, este un fel de revoluție în îngrijirea părului, mai ales în timpul iernii, când expunem părul la aer uscat.

Ați descoperit recent produse de înfrumusețare care merită testate? Lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *