autor
Mădălina

Balsam de păr inteligent Pantene Pro-V. Cum acţionează?

Dorit: Balsam perfect de păr! 

Încă sunt în căutarea celui mai bun balsam de păr. Timp de multe luni, am căutat un produs care oferă strălucirea dorită, completează îngrijirea părului pe bază de uleiuri şi nu îngreunează părul. De asemenea, doresc ca acesta să fie natural şi să conţină câteva SLS, conservanţi, alcool etc.

Am achiziţionat produsulPantene Pro-V Intensive Repair promovat de Selena Gomez. Balsamul reprezintă al doilea pas în îngrijirea zilnică a părului – hidatarea părului. Puteţi găsi recenzia produsului în articolul de mai jos. Îl voi cumpăra din nou?

DESCRIERE

Conform informaţiilor de pe website-ul oficial, produsul Pantene Pro-V Intensive Repair are o acţiune intensivă. Produsul cosmetic repară, reconstruieşte şi protejează părul, datorită micromoleculelor hidratante din compoziţia sa. Acesta întăreşte părul tratat excesiv, previne despicarea vârfurilor, oferă părului un aspect sănătos, plin de strălucire. Balsamul de păr Pantene conferă rezistenţă părului împotriva factorilor adverşi în doar 14 zile. Balsamul Pantene Pro-V Intensive Repair include un stistem de protecţie pe bază de cheratină.

Ce face ca balsamul Pantene Pro-V Intensive Repair să fie atât de extraordinar?

Este un balsam inteligent care indentifică şi repară părţile slăbite ale părului. Drept rezultat, părul devine mai puternic şi mai sănătos ca niciodată. Produsul conţine ingrediente lipidice care repară structura deteriorată a părului. Graţie tehnologiei cu formulă uşoară pe bază de gel, balsamul Pantene acoperă uniform părul şi se absoarbe rapid în fibrele capilare. Acţiunea sa se concentrează pe diferite nivele de deteriorare, de-a lungul întregii lungimi a firului de păr.

OPINIA MEA

Sună de vis. Un balsam de păr care identifică părţile de păr care necesită reparare, acţionează în profunzime, regenerează chiar şi cel mai deteriorat păr şi nu îngreunează părul. Este posibil? Din păcate…

Efectul superficil este o caracteristică a balsamurilor de păr. Acestea conţin o mulţime de ingrediente care se depun pe suprafaţa părului, lăsând un strat strălucitor, delicat de protecţie. Doar măştile, serurile şi uleiurile pot pătrunde în structura părului, oferind efecte mai durabile decât până la prima spălare.

Pantene Pro-V Intensive Repair are, într-adevăr, o formulă uşoară şi nu îngreunează părul. Oferă fineţe şi netezime, ceea ce face părul uşor de periat şi stilizat. Şi ce dacă? Efectul durează doar până la următoarea spălare. Luaţi orice ulei de păr şi va acţiona la fel sau chiar mai eficient. După părerea mea, balsamul inteligent Pantene Pro-V este doar o altă metodă de a păcăli clienţii cu vorbe dulci.

Şi iată-mă aici… încă în căutarea unui balsam care funcţionează pentru părul meu. Îmi puteţi recomanda ceva? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *