autor
Mădălina
minunat vara

3 LUCRURI pe care ar trebui să le faceţi pentru a vă simţi şi pentru a arăta minunat vara

Razele de nestăpânit ale soareluui şi briza caldă de vară sunt două dintre lucrurile care mă încarcă de energie pozitivă în sezonul de vacanţă. Îngrijirea zilnică, de asemenea, vă poate da o dispoziţie bună şi vă poate face să vă simţiţi bine în propria piele 😉

Vă voi dezvălui trei metode secrete pentru a vă simţi cât mai bine în timpul verii. Am dezvoltat câteva obiceiuri care mă ajută să mă bucur de soare, în loc de a mă plânge din cauza căldurii intense şi sufocante. Dacă vă pregătiţi bine pentru sezonul de vară, vă veţi simţi proaspete şi frumoase indiferent de situaţie.

Tot ce trebuie să faceţi este să adoptaţi următoarele trei reguli simple în viaţa dumneavoastră – încercaţi-le!

Descoperiţi-vă faţa!

Lăsaţi fondul de ten intens, machiajul puternic şi tonele de lip-gloss pentru iarnă, atunci când pielea dumneavoastră are nevoie de protecţie suplimentară împotriva temperaturilor reduse. Ştiu că vara este mult mai potrivită şi mai benefică pentru înfrumuseţarea feţei cu un machiaj natural. Pielea dumneavoastră vă va fi recunoscătoare pentru asta! Vă veţi simţi plină de prospeţime atunci când un vânticel sau o briză delicată vă trece peste faţa dumneavoastră decoperită. Vara, cel mai important produs cosmetic este flitru UV, şi dacă vă confruntaţi cu imperfecţiuni la nivelul pielii, alegeţi o cremă BB uşoară. Machiajul care curge de pe faţă nu este o soluţie satisfăcătoare, credeţi-mă, vă veţi simţi mult mai bine fără.

Simţiţi vântul în păr!

Coafura mea în timpul verii? Bineînţeles, bucle de plajă! Credeţi-mă, vara nu este cel mai bun moment pentru aparatele de îndreptat părul, role sau perii de stilizare. În primul rând, faceţi tot posibilul pentru a oferi părului protecţie împotriva radiaţiilor solare nocive. Acoperiţi părul cu un spray cu sare de mare pentru a-i conferi un apect de plajă. Daţi voie părului să se odihnească, nu folosiţi foehnul, lăsaţi-l să se usuce natural. Prindeţi şuviţele din jurul feţei – plasaţi părul într-un coc în vârful capului sau împletiţi-l. Vă garantez, vă veţi simţi mai bine cu această coafură dezordonată, aranjată cu mâna.

Înveseliţi-vă cu un spray!

O altă problemă de discutat sunt parfumurile. Renunţaţi la utilizarea parfumurilor puternice şi dulci, dacă nu doriţi să atrageţi insectele. Niciun parfum nu poate oferi prospeţimea care ne lipseşte în timpul unei zile de vară. Când este extrem de cald, vă sugerez să alegeţi un spray cu aromă delicată. Puteţi pulveriza la nivelul pielii corpului şi feţei acest produs uşor, care vă va învălui în aroma sa delicată. În plus, vă veţi simţi plăcut înviorate. Cea mai importantă calitate a spray-ului este că îl putem purta oriunde şi îl putem utiliza pe tot parcursul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *