autor
Mădălina
Tendinţe de vopsire a părului în sezonul de vară

Frenezia verii în părul dumneavoastră! Tendinţe de vopsire a părului în sezonul de vară

Urmăresc cu atenţie tendinţele în materie de vopsire a părului. Astăzi aș dori vă prezint pe blog una dintre cele mai populare şi mai fabuloase coafuri, care a acaparat recent platformele sociale media. La urma urmei, din moment ce este vară, de ce să nu ne vopsim părul neon sau să nu obţinem un efect holografic?♥

În principiu, aş dori să vă prezint trei tendinţe în materie de păr vopsit care mi-au cucerit inima. Le consider perfecte pentru lunile de concediu. După părerea mea, cele mai potrivite tendinţe în vopsirea părului sunt:

  • păr neon (incandescent),
  • păr holografic,
  • păr florescent.

PĂR NEON PIERSICĂ

Pentru început, voi face o propunere pentru femeile care s-au săturat de părul blond şi castaniu. În plus, dacă părul roşcat aprins nu mai reprezintă pentru dumneavoastră culmea atitudinii nonconformiste, cred că veţi aprecia părul neon! Mai ales în timpul verii, aceste experimente de păr sunt, într-adevăr, binevenite. Puteţi încerca roz, mov, albastru sau verde. Vopselele de păr care oferă părului efectul neon sunt disponibile în orice magazin cosmetic şi, desigur, pe Internet. Cu toate acestea, reţineţi că acest sezon este dominat de părul neon în culoarea piersicii. În principiu, o simplă combinaţie de roz şi portocaliu va fi suficientă.

STILUL DE PĂR HOLOGRAFIC

Cea de-a doua metodă de vopsire a părului este recomandată fetelor nebune cărora nu le pasă de nimic şi doresc să poarte culori cât mai aprinse. Părul holografic revine după sezoane în care s-a pierdut în uitare. Despre ce este acest concept? Nu este nimic altceva decât amestecarea unor culori pastelate – bond, roz bombon, violet, albastru şi nuanţe de galben. Drept consecinţă, vom obţine un păr curcubeu, care poate provoca instant gelozia multor unicorni. Tendinţa din această vară în materie de păr vopsit se potriveşte aproape tuturor fetelor.

PĂR CARE STRĂLUCEŞTE ÎN ÎNTUNERIC

Ultima tendinţă în materie de păr vopsit pe care am reuşit să o găsesc este un stil de păr pentru iubitoarele vieţii nocturne. De ce? Mă refer la părul neon care diferă printr-o caracteristică foarte importantă. Această caracteristică schimbă complet întregul stil şi scoate în evidenţă această nebunie de păr, deoarece părul va străluci în întuneric. Cu siguranţă, pentru a obţine un astfel de păr, aveţi nevoie de o vopsea specială, deoarece nu orice nuanţă neon oferă acest efect florescent după stingerea luminilor. Prin urmare, dacă sunteţi un fluturaş al cluburilor de noapte, părul care străluceşte în întuneric este un stil care nu va trece neobservat!

Ce părere are părul dumneavoastră despre tendinţele menţionate mai sus? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *