autor
Mădălina

Cum să tratăm porii dilataţi? Recenzie Ser Ava Pore Solutions

Recent, m-am concentrat pe încercarea de a reduce vizibilitatea porilor dilataţi, utilizând diferite metode. Am un batalion de pori dilataţi la nivelul nasului şi mă supără foarte tare. Porii dilataţi afectează tot machiajul. Aceste mici puncte negre sunt atât de iritante. Am decis să iau măsuri!

Din păcate, măştile faciale negre de tip peel off nu funcţionează în cazul meu. Ştiu că mulţi bloggeri sunt entuziasmaţi despre aceste produse, dar nu mă număr printre ei. Aceste măşti nu îndepărtează nici măcar un punct negru; impurităţile rămân la locul lor… Pentru a înrăutăţi şi mai mult lucrurile, nu pot ieşi din casă deoarece întreaga faţă este îngrozitor de înroşită, iritată şi nu poate fi expusă la soare. Dezastru!

Active Day Serum Tightening Pores

Am căutat alternative mult timp şi, în sfârşit, am descoperit Active Pore Solutions Serum creat de laboratorul Ava Cosmetic. Are aspectul unui produs cosmetic dermatologic. Este conceput pentru pielea matură, afectată, în principal, de pori dilataţi.

Efecte:

  • camuflează imperfecţiunile pielii datorită tehnologiei BLUR (reflexii luminoase);
  • face pielea moale şi netedă, oferind hidratare;
  • are efect matifiant, previne aspectul lucios al pielii;
  • controlează procesele de secreţie a sebumului;
  • conferă luminozitate zoneLor depigmentare;
  • previne îmbătrânirea prematură a pielii;
  • reduce inflamaţiile şi combate bacteriile.

Analiza compoziţiei

Produsul Active Day Serum Tightening Pores are la bază apă îmbogăţită cu glicerol, prin urmare are o formulă uşoară şi sigilează apa în interiorul pielii. Uleiul de ricin este unul dintre cele mai interesante ingrediente. Este păcat că uleiul nu este inclus în formă pură; acesta este un ulei natural minunat în combaterea acneei.

În mod interesant, acesta este unul dintre puţinele seruri faciale care conţine nano-molecule aurii. Asociem auriul cu produsele cosmetice de lux şi este ciudat că produsul nu este scump. Două extracte de plante sunt esenţiale în compoziţia acestui ser:

  • Extractul de fructe Rosa Multiflora,
  • Extractul de fructe Malpighia Glabra, (bogat în vitamina C).

Din păcate, toţi cei impresionaţi de produsele cu ingrediente naturale… vor fi dezamăgiţi. Produsul Ava Pore Solutions Serum are un număr mult mai mare de compuşi sintetici, printre care, siliconi care pot astupa porii şi parfumuri cu potenţial de sensibilizare a pielii. Deci, a început bine şi s-a terminat ca de obicei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *