autor
Mădălina

Cele mai bune metode pentru a obţine imediat un păr strălucitor & sănătos

Bună, frumoaselor! 

Un păr întotdeauna luminos, frumos şi sănătos. Sunteţi interesate? Vă treziţi câteodată cu un păr tern, cu aspect obosit? Sau s-a dovedit că balsamul cel nou într-adevăr repară, dar nu reuşeşte să înfrumuseţeze părul? Am colectat cele mai bune idei pentru cele mai rapide metode de intensificare a strălucirii părului.

1. Balsam de tip Leave-In

Dacă părul dumneavoastră este tern după rutina de uscare, aplicaţi un balsam cu acţiune de netezire sau de hidratare. Vă asigur că părul dumneavoastră va căpăta o strălucire frumoasă şi subtilă. Nu aplicaţi totuşi o cantitate pre mare pentru a nu îngreuna părul.

2. Uleiuri naturale

Marea mea iubire… Alegerea uleiului potrivit depinde de porozitatea părului, prin urmare este o alegere personală. Din fericire, multe uleiuri sunt potrivite pentru două tipuri de porozitate (datorită proporţiei de acizi graşi). Uleiurile de ricin, argan şi jojoba adaugă o strălucire uluitoare tuturor tipurilor de păr. O picătură sau două – aplicate de la jumătatea lungimii părului în jos – vor fi suficiente.

3. Loţiuni speciale de intensificare a strălucirii

În prezent, există – spray-uri de hidratare care intensifică strălucirea şi ajută la descurcarea părului. Acestea, de asemenea, protejează părul împotriva radiaţiilor UV şi căldurii. Loţiunile de intensificare a strălucirii conţin în cele mai multe cazuri uleiuri naturale care conferă luminozitate şi repară părul.

4. Parafină lichidă

Nu se recomandă efectuarea tratamentelor foarte des. O dată pe săptămână este suficient. Aplicaţi parafină lichidă şi lăsaţi-o la nivelul părului timp de 15 minute – va acţiona ca un agent de laminare a părului. Drept rezultat, părul va deveni mai strălucitor, mai elastic şi mai uşor de manevrat. Reţineţi să aplicaţi cantităţi mici de parafină lichidă deoarece este foarte greu de îndepărtat din păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *