autor
Mădălina

Testez două spray-uri pe bază de ulei, lansate de Kerastase. Care se va dovedi a fi mai bun?

Bună, fetelor!

Astăzi, aş dori să vă invit la un duel cosmetic.

În ringul de box avem două spray-uri pe bază de ulei, lansate de Kerastase, un brand cunoscut probabil de toată lumea. Le-am testat timp de două săptămâni pentru a afla cum acţionează la nivelul părului. Există într-adevăr o diferenţă între aceste produse? Ce substanţe sunt include în compoziţia produselor cosmetice? Ce spray pe bază de ulei recomand? Continuaţi să citiţi!:)

În colţul din dreapta – un ulei pe bază de ulei auriu, bifazic strong>Elixir Ultime Oleo-Complexe Intra-Cylane. Acest strong>Spray pe bază de Ulei pentru Înfrumuseţare şi Volum este conceput pentru tratarea părului fin. Scopul său este de a hrăni părului şi de a intensifica volumul.

În colţul din stânga – produsul nou lansat de marca Kerastase, un spray bifazic pe bază de ulei care apaţine seriei Aura Botanica, Essence D’Eclat. Este recomandat pentru păr normal şi sensibil. Acest produs este denumit ‘Essence Of Shine’ şi asta ar trebui să vă edifice în legătură cu caracteristicile oferite de produs.

Care va fi câştigătorul?

Desigur, în ceea ce priveşte preţul, ambele produse sunt asemănătoare, iar designul acestora este, de asemenea, similar. Produsele cosmetice sunt încapsulate în recipiente confecţionate din sticlă groasă, de asemenea, similare. Aspectul care le diferenţiază: lista de ingrediente, selecţia de uleiuri şi performanţa produselor.

1. Compoziţie

Această rundă este câştigată de produsul Aura Botanica. Kerastase a decis să lanseze un produs natural şi biodegradabil. De aceea, in compoziţia produsul Aura Botanica există ingrediente de origine naturală (concentraţia acestora este ridicată). Cu alte cuvinte, produsul Aura Botanica prezintă doar câteva substanţe sintetice şi conservanţi. Cea mai mare parte a produsului conţine substanţe hrănitoare “benefice”. Acest produs cosmetic cuprinde 98% ingrediente naturale, printre care ulei de cocos, ulei de argan şi ulei de coajă de potrocală, care miroase foarte bine. Toate ingredientele nu numai că îngrijesc părul, dar de asemenea, îl protejează împotriva factoriilor cu potenţial de deteriorare, proveniţi din mediul extern.

Din păcate, Kerastase Oleo Complexe are o compoziţie mai mult sintetică, iar conţinutul de alcool este mai ridicat. Din păcate, alcoolul adăugat în produsul cosmetic nu aparţine grupului “sigur”, deoarece nu se evaporă de pe suprafaţa părului. De aceea, utilizarea excesivă a produsului Elixir Ultime poate duce la deshidratare. În orice caz, acest produs merită recunoaştere datorită conţinutului de uleiuri naturale, printre care uleiul de argan, uleiul de porumb, uleiul de floarea-soarelui şi uleiul de camellias.

Merită subliniat faptul că uleiurile naturale conţin numeroase vitamine şi minerale. Atunci când sunt “furnizate” împreună cu o serie de acizi graşi, acestea câştigă abilitatea suplimentară de a fi absorbite la nivelul părului mai rapid.

2. Acţiune

Trebuie să recunosc că am aplicat ambele uleiuri Kerastase pe părul uscat, deoarece nu au acţionat deloc atunci când le-am aplicat pe părul ud. Nu am observat nicio îmbunătăţire în strălucirea sau elasticitatea părului. Pur şi simplu, condiţia părului a rămas neschimbată. Prin urmare, am ales a doua formă de aplicare (pe părul uscat).

Trebuie să spun că abele uleiuri au acţionat foarte bine. Părul capătă strălucire şi are un aspect frumos. Îmi place faptul că uleiurile pătrund în păr aproape imediat după aplicare. Astfel, părul beneficiază de o doză imediată de substanţe nutritive. Părul meu este fin şi predispus la electrizare. Încerc de fiecare dată să-l fac mai manevrabil, prin urmare oricând folosesc un produs de netezire, părul devine supraîncărcat şi plat. Uleiurile Kerastase nu îngreunează părul. De asemenea, nu am experimentat probleme precum încurcarea părului. Adevărul este că produsul Aura Botanica Elixir trebuie aplicat în cantităţi mici, deoarece are mai puţini siliconi şi substanţe pe bază de alcool care facilitează pătrunderea particulelor mai “grele” în interiorul firului de păr. Cu alte cuvinte, dacă aplicăm o cantitate prea mare de produs, ne putem aştepta ca părul să devină supraîncărcat. În acelaşi timp, produsul Aura Botanica poate îngriji mai bine părul, deorece nu deshidratează părul precum Aura Botanica Elixir, care, să fim direcţi, conţine prea mulţi polioli alcoolici – acele substanţe care distrug părul dacă sunt aplicaţi în cantităţi mari.

Pentru a rezuma, dacă sunteţi în căutarea unui spray uşor pe bază de ulei pentru păr fin, încercaţi produsul Aura Botanica. Vă recomand cu căldură acest produs cosmetic. Sunt sigură că vă veţi îndrăgosti de parfumul citric al spray-ului pe bază de ulei. Parfumul produsului Aura Botanica Essence d’Ecla nu se aseamnănă cu cel al produselor tipice din saloanele de coafură, precum produsul său geamăn Elixir Ultime. Aş descrie aroma sa ca fiind naturală şi proaspătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *