autor
Mădălina
ser facial cu vitamina C Nanoil

Vitamina C pentru piele. Recenzia serului facial Nanoil

Hei!

Dacă mă întrebați care este produsul meu cosmetic preferat și pe ce produs de înfrumusețare nu mă feresc să cheltuiesc banii, vă voi spune că acesta este serul facial. Fără nicio glumă, sunt absolut încântată de acest produs de îngrijire a pielii. Crema de ochi este al doilea produs preferat, însă nu vom discuta astăzi despre acesta.

Revenind la produsul postării de astăzi, am cumpărat recent serul facial cu vitamina C Nanoil. M-am îndrăgostit de acest ser din momentul în care am citit lista de îngrediente. Marea iubire pentru acest produs a crescut și mai mult cu fiecare recenzie pozitivă citită. Știam că am nevoie de această minune, așa că l-am cumpărat imediat.

Acum, vă invit să-mi citiți recenzia despre Nanoil Vit. C Face Serum.

Vitamina C – unul dintre ingredientele cosmetice care au fost analizate cu foarte multă atenție de cercetători și chimiști. Aparținând celor mai puternici antioxidanți, vitamina C are numeroase beneficii pentru piele. De exemplu, combate ridurile și petele care apar odată cu înaintarea în vârstă. De fapt, această vitamină este eficientă pentru toate tipurile de ten, având aceleași efecte pentru toate: stimularea producției de colagen, întărirea pereților capilarelor, estomparea petelor pigmentare și îmbunătățirea supleții. Această substanță oferă un plus de energie pielii! Acum înțeleg perfect de ce vitamina C nu are egal.

Nanoil cel mai bine evaluat ser facial cu vitamina C

Serul facial Nanoil. În sfârșit, vitamina C pe care ne-o doream!

Serul facial de la Nanoil oferă o formulă foarte bine gândită. Faptul că acest produs nu conține ulei a fost ceea ce m-a determinat să îl testez. De ce? Deoarece, în majoritatea cazurilor, serurile faciale cu vitamina C au ca ingredient de bază soluții grele (în principal, uleiuri) care ajută la stabilizarea vitaminei C, însă nu și de această dată. Serul facial Nanoil nu este un produs uleios, ci conține o formă excepțională de vitamina C – 3-O-ethyl-l-acid ascorbic, care este cea mai recentă descoperire în industria cosmetică, fiind un derivat a vitaminei C pure. S-a demonstrat că are cea mai puternică acțiune împotriva imperfecțiunilor. Merită menționat că această formă de vitamina C nu se dizolvă atunci când este expusă la lumina soarelui, la temperaturile ridicate sau la lipidele care ne acoperă pielea. Acesta este un succes imens deoarece vitamina C a rămas instabilă timp de mulți ani. Însă, nu mai este cazul.

Serul facial Nanoil. Formula pe care o ador

Formula non-uleioasă și ușoară a serului facial se absoarbe rapid. Nu face pielea lucioasă nici la câteva ore de la aplicare. În plus, nu distruge machiajul, ci îmbunătățește aspectul pielii atât de minunat încât după câteva aplicări, am renunțat să aplic un fond de ten cu acoperire ridicată. În schimb, îmi machiez doar genele și buzele dimineața și sunt gata de plecare.

Serul facial Nanoil. Ingrediente incredibile

Acum, să ne concentrăm pe ingrediente. În recipientul de 1.69 fl. oz (50 ml), Nanoil a ascuns un amestec de vitamina C (despre care v-am vorbit deja) și extract de rădăcină Punarnava. Ce este aceasta? Ei bine, este vorba despre o plantă recunoscută în Asia pentru efectul său minunat asupra pielii. Dacă doriți să aflați mai multe despre beneficiile rădăcinii Punarnava, căutați niște cărți ayurvedice. În general, această plantă, cunoscută și sub denumirea de Boerhaavia diffusa, iluminează, întinerește și oferă pielii un aspect perfect. Aceasta înseamnă că vitamina C are o susținere eficientă.

cel mai bun ser facial cu vitamina C Nanoil

Nanoil Vitamin C Face Serum. Să vorbim un pic și despre efecte!

SĂPTĂMÂNĂ 1 DE APLICARE A PRODUSULUI NANOIL VIT. C FACE SERUM Ca să fiu sinceră, am fost destul de surprinsă când am observat primele efecte, care au apărut rapid. Am folosit produse de îngrijire a pielii îmbogățite cu vitamina C, însă conțineau ascorbil fosfat de sodiu sau ascorbil fosfat de magneziu sau, chiar mai rău, acel glucozid ascorbil bun de nimic. Acum, pot vedea clar diferența între o formă stabilizată de vitamina C și un derivat instabil. Și diferența este imensă! Mi-a luat câteva zile pentru a observa un ten bine odihnit, plăcut la atingere și hidratat.

SĂPTĂMÂNA A 4-A DE APLICARE A PRODUSULUI NANOIL VIT. C FACE SERUM După o lună de tratament cu vitamina C, pielea mea este superbă: este netedă, bine tonifiată, porii sunt abia vizibili și strălucește de sănătate! Și asta este exact cum ar trebui să acționeze vitamina C! Sunt extrem de mulțumită de Nanoil Vitamin C Face Serum și de modul cum îmi afectează pielea.

Când am comandat serul facial cu vitamina C, am observat că Nanoil oferă mai multe produse de înfrumusețare, nu doar pentru piele, ci și pentru păr. Dacă sunteți curioase, vă las link-ul aici: www.nanoil.ro. Cu siguranță, voi mai încerca și alte produse Nanoil. Cunoașteți marca Nanoil? Ați folosit vreunul dintre produsele sale de înfrumusețare? Vă aștept comentariile!<3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *