autor
Mădălina

Trei tipuri de gene şi un rimel Lashcode. Testare stringentă produs cosmetic

Bună, fetelor!

Astăzi, un adevărat răsfăţ pentru dumneavoastră, deoarece mi-am chemat fetele pentru a contribui la acest articol. Pentru a clarifica, sora mea, mama şi cu mine vom testa rimelul Lashcode. Vă vom prezenta impresiile şi transformările pe care le-am experimentat timp de o lună. Mi-a venit această idee deoarece fiecare dintre noi avem tipuri diferite de gene şi am dorit să rămân complet obiectivă în evaluarea mea. Este evident că diferite produse cosmetice acţionează diferit. Mă întrebam dacă fiecare dintre noi va aprecia la fel formula rimelului, cum va acţiona rimelul Lashcode la nivelul genelor şi dacă fiecare dintre noi va avea păreri diferite despre aplicator.

După cum am menţionat deja, am testat rimelul Lashcode timp de o lună. Şi, aşa cum am spus mai sus, fiecare dintre noi are tipuri diferite de gene:

 • ale mele sunt foarte lungi, dar extrem de subţiri şi rare, prin urmare, la cumpărarea unui rimel, am în vedere îndesirea şi definirea liniei genelor
 • sora mea are gene groase şi dese (geloasă), totuşi foarte scurte şi, mai degrabă, drepte (nu sunt geloasă), prin urmare, se aşteaptă ca rimelul să-i alungească şi curbeze genele
 • mama mea are gene pe care le numim în glumă “albicioase” deoarece sunt foarte deschise la culoare la vârfuri; sunt fragile şi cad în timpul îndepărtării machiajului; de asemenea, genele mamei şi-au pierdut elasticitatea. Şi-a dorit un rimel care să trateze cu delicateţe genele şi ar fi ideal ca produsul că ofere un nivel corespunzător de hidratare.

Fiecare dintre noi are un rimel preferat (produse diferite). Toate trei ne-am întrebat dacă Lashcode poate fi rimelul potrivit pentru noi deoarece:

 • pensula sa este minunată, facilitând mişcarea liberă în timpul aplicării produsului cosmetic
 • formula sa este catifelată şi pulverulentă, ceea ce permite construirea volumului şi desităţii, în funcţie de numărul de straturi aplicate
 • conţine o serie de substanţe de hidratare de calitate superioară, datorită cărora rimelul nu doar protejează genele, ci le şi regenerează

Sora mea, mama şi cu mine am utilizat rimelul Lashcode timp de o lună, prin urmare, vă putem spune o mulţime de informaţii despre produs.

Rimelul Lashcode – machiaj

Modul în care rimelul acoperă genele este, într-adevăr, cel mai important aspect. Restul, şi anume rezistenţa, culoarea şi îndepărtarea produsului ar trebui să fie evaluate apoi. Personal, sunt uluită de rimelul Lashcode. Pensula este foarte bună, precisă şi ajunge la fiecare geană. Nu cred că este dificil de aplicat la rădăcina genelor şi, astfel, genele mele sunt acoperite uniform. Creşterea volumului depinde de timpul şi de numărul de straturi de rimel pe care le aplicăm. Trebuie să aloc mai mult timp aplicării rimelului decât sora mea, dar sunt obişnuită cu asta. Produsul Lashcode nu încarcă genele şi nu lasă depozite de rimel pe suprafaţa acestora. În schimb, le alungeşte chiar de la prima aplicare şi le curbează delicat pentru a oferi aşa-numitul efect de ochi larg deschişi. Toate trei am observat că genele au avut multe de câştigat; sunt reliefate, alungite şi bine separate. De asemenea, îndepărtarea machiajului nu ridică nicio problemă.

Rimelul Lashcode – îngrijire

Fără îndoială, secretul rimelului Lashcode constă în îngrijirea pe care o oferă. Puterea ingredientelor hrănitoare este uluitoare. Un rimel care nu doar acoperă minunat genele, ci şi le regenerează, stimulând creşterea şi alungirea acestora – acesta este un adevărat succes! La început, nu am crezut că acest efect va fi vizibil, dar după ce am observat că genele mamei au încetat să cadă şi au devenit mai elastice şi mai bine hrănite – am crezut în magia rimelului Lashcode. Acest rimel chiar îmbunătăţeşte condiţia genelor… sau, mai degrabă, preia controlul stării de sănătate a genelor.

Rimelul Lashcode – rezistenţă

Toate trei suntem unanim de acord că acest rimel rezistă foarte mult timp. Se menţine neschimbat la nivelul genelor timp de multe ore, nu se cojeşte şi nu lasă pete chiar şi atunci când umiditatea atinge punctul critic sau când plouă foarte tare. În plus, rimelul are o formulă foarte bună care nu se modifică, cel puţin, în decurs de o lună. Este clar de văzut că rimelul se menţine proaspăt şi nu se usucă. Nici aplicatorul nu este acoperit de reziduuri de rimel care pot crea “depozite” de produs între peri.

Ei bine, ce altceva mai pot scrie? Probabil doar:

Felicitări, Lashcode! Eşti pe drumul cel bun în a deveni produsul cosmetic preferat al femeilor!

22 Comentarii “Trei tipuri de gene şi un rimel Lashcode. Testare stringentă produs cosmetic”

 1. Sanda

  bagheta acestui rimel este incredibila!

  Răspunde
  • Gica27

   Este adevarat, acopera chiar si cele mai mici gene, efectul de gene dese este extraordinar <3

   Răspunde
 2. Pitica_padurii

  Deci, este rimel şi balsam într-un singur produs?/? 🙂 WOW ce idee genială!

  Răspunde
 3. Aura

  Eram circumspecta cu privire la toate aceste opinii pozitive pe care le-am citit, dar rimelul chiar indeseste genele, nu le alipeste şi nu lasa picioare de paianjen, chiar si atunci cand aplic trei straturi de rimel, machiajul ramane perfect 🙂 de asemenea, nu lasa urme groaznice pe varful genelor. Este un rimel foarte bun, rentabil ca pret, mai ales dupa ce realizezi ca si dupa cateva saptamani de aplicare, calitatea ramane de necontestat.

  Răspunde
 4. Tina

  Am gene dese şi scurte şi caut in permanenta rimelul perfect pentru a le alungi

  Răspunde
  • Paulina91

   Eu, pe de altă parte, am vârfurile genelor foarte uscare şi deschise la culoare în ciuda faptului că am ochi întunecaţi. Nu ştiu când şi de ce genele mele au ajuns atât de deteriorate. Sper că Lashcode îmi va îngriji genele şi mi le va regenera cumva, chiar şi un pic 🙁

   Răspunde
 5. Patricia Monea

  Sunt foarte mulţumită de efectul de îndesire. Genele mele arată mai dese 🙂

  Răspunde
 6. Moni

  Nu am fost atât de impresionată, dar cu siguranţă este scump.

  Răspunde
  • Andra Costea

   Nu sunt de acord cu tine, cred că pentru o astfel de calitate, preţul este accesibil. Odată ce citeşti compoziţia, vei realiza că merită preţul.

   Răspunde
 7. Prafdestele

  Îl folosesc de o lună şi în timpul demachiajului, genele mele nu mai cad ca înainte, deci acest rimel acţionează ca un balsam 🙂

  Răspunde
 8. Irina28

  Mi-aş descrie genele ca fiind OK, nu am avut niciodată nevoie de un ser de gene, dar îmi place când genele mele sunt acoperite frumos cu un rimel şi acest rimel chiar, CHIAR volumizează genele şi nu îl voi înlocui cu niciun alt rimel. Fetelor, când găseşti un rimel epic, nu îi mai dai drmumul 😀 Minunat!

  Răspunde
  • prafdestele

   pentru mine, cel mai bun aspect este că nu se cojeşte şi că nu lasă pete sub ochi şi mi s-a întâmplat asta de multe ori folosind alte rimeluri.

   Răspunde
 9. Mariana

  Trebuie sa incerc Lashcode cât mai curând posibil 😀

  Răspunde
  • Irina28

   Îl recomand. Mi-a fost un pic teamă să plătesc atât de mult pentru un produs cosmetic complet necunoscut, însă cred ca este cel mai bun rimel pe care l-am cumpărat în ultimul timp.

   Răspunde
 10. Anonina_anonima

  de acord1 😀 nu mai am nevoie de tuş zilnic, doar rimelul şi efectul de machiaj este uluitor ????

  Răspunde
 11. Zita Vedeta

  L-aş încerca şi vreau să vă spun că sunt mai atrasă de tot ce spuneţi despre îndepărtarea uşoară a rimelului. Urăsc când mă demachiez şi jumătate de faţă este neagră şi când genele cad din cauza frecării… Am auzit că nu este cazul cu acest rimel 🙂 Şi de aceea are un mare plus din partea mea!

  Răspunde
  • Mădălina

   Nu ezita să-l încerci, cred că este uşor de îndepărtat, deşi efectul este atât de minunat încât chiar şi dacă ar dura o oră, aş fi mulţumită ????

   Răspunde
 12. Otilia

  Fetelor, am ochi super sensibili, majoritatea cosmeticelor nu suntpotrivite pentru mine. Are cineva această problemă şi a folosit Lashcode? Este suficient de delicat?

  Răspunde
  • Luci

   Cred că compoziţia nu ar trebui să provoace reacţii alergice, dar nu ştiu pentru că ochii mei nu sunt extrem de sensibili.

   Răspunde
  • Dorina

   Abia l-am cumpărat şi l-am folosit de două ori şi nu s-a întâmplat nimic deşi am ochii incredibil de sensibili şi, câteodată, am alergii doar folosind fard de ochi sau rimel hipoalergenic.

   Răspunde
 13. Paula_P

  Aş putea adăuga că nici chiar în zilele fierbinţi, când machiajul se scurge de pe faşă, acest rimel rezistă 🙂

  Răspunde
  • Eliza_G

   Prefer rimelul rezistent la apă. 100% garanţia că rimelul nu se va întinde.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *