autor
Mădălina

Tonere naturale? DA! Convingeţi-vă sigure cum acţionează

Un toner din ingrediente naturale? Desigur!

În ultimele câteva săptămâni, am testat o nouă soluţie de îngrijire a pielii. Aparent, îngrijirea eco şi toate aceste produse organice m-au convins şi pe mine. Caut fervent produse care să înlocuiască produsele de farmacie. Această postare este dedicată descoperirilor mele în ceea ce priveşte tonerele faciale. Continuaţi să citiţi!

Tonerul Facial – este un cosmetic esenţial care ajută la purificarea pielii de murdărie şi impurităţi. De ce să folosim tonere, din moment ce avem geluri de îndepărtare a machiajului, exfolianţi de curăţare, bureţi de curăţare a tenului? Răspunsul este simplu, tonerele echilibrează nivelul pH-ului, care se poate schimba, de exemplu, după utilizarea unui anumit produs de curăţare a feţei. Echilibrul acid-alcalin este esenţial pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii pielii, prin urmare vă încurajez să aplicaţi tonere zilnic.

Desigur, puteţi achiziţiona un toner în farmacii, totuşi, nu aveţi nicio garanţie că acesta se va potrivi tenului dumneavoastră sau că va aduce beneficii 100%. Ţineţi minte acest aspect!

De ce este mai bun un toner natural?

  • Conţine doar ingrediente naturale, pe care le cunoaşteţi foarte bine.
  • Nu conţine substanţe nocive care pot astupa porii.
  • Nu cauzează iritaţii sau reacţii alergice, deoarece ştim ce conţine.
  • Este mult mai sigur şi acţionează în armonie cu natura.

Tonerele mele faciale preferate

TONER DE LĂMÂIE

Îl puteţi prepara în trei moduri diferite:

  • puneţi câteva felii de lămâie spălată într-un pahar umplut cu apă fiartă şi lăsaţi-l deoparte timp de câteva minute;
  • adăugaţi suc proaspăt stors de la o lămâie în apa fiartă. Lămâia va fi mai uşor de stors dacă o introduceţi în cuptorul cu microunde timp de câteva (!) secunde;
  • turnaţi suc proaspăt de castravete în apa cu sucul de lămâie şi adăugaţi un castravete ras pentru a îmbogăţi compoziţia tonerului.

TONER DE MUŞEŢEL

Utilizez acest tip de toner nu atât de frecvent, deoarece muşeţelul este mai puţin popular şi mai greu de obţinut. Cel mai bun toner facial natural este cel din muşeţel proaspăt, însă şi cel uscat este testat şi este disponibil în aproape orice farmacie. Cum se prepară?

  • Turnaţi apă fiartă peste câteva linguriţe de muşeţel uscat sau peste un plic de muşeţel şi lăsaţi deopate pentru infuzie. Apoi, strecuraţi şi răciţi.

Utilizarea tonerelor:  Aplic tonerele naturale în fiecare zi după demachiere şi după curăţarea tenului (utilizând un gel facial). De obicei, fac asta în timpul serii şi îmi termin rutina de seară prin ştergerea tenului cu o dischetă îmbibată în toner. Acestea adaugă prospeţime şi calmează pielea obosită după o zi lungă. De asemenea, le puteţi utiliza dimineaţa pentru a vă împrospăta tenul şi pentru a-l pregăti pentru aplicarea altor produse cosmetice, precum creme şi machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *