autor
Mădălina

Testare produs: Recenzie Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo

Mătasea este un ingredient esențial de îngrijire și stilizare a părului, prin urmare, am cumpărat produsul Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo de îndată ce a fost lansat. L-am testat o vreme și aș dori să vă prezint recenzia mea despre acest produs. Cum acționează șamponul micelar bogat în mătase? Merită aplicat? Mai are și alte efecte în afară de curățarea părului? Continuați să citiți!

bun șampon de păr de mătase

Șampoanele micelare Nanoil

Noi produse lansate de Nanoil. Marca se concentrează pe uleiuri și produse pe bază de ulei, însă în prezent, oferta este îmbogățită cu șampoane. Puteți, de fapt, cumpăra game de produse care includ șampoane, balsamuri și măști. Am ales o gamă de produse pe bază de mătase lichidă. În ceea ce privește șampoanele Nanoil, există patru versiuni: bogate în cheratină, mătase, ulei de argan și alge marine. Toată lumea va putea găsi un șampon potrivit.

Am ales șamponul micelar infuzat cu mătase deoarece ador acest ingredient și ador efectul pe care îl are asupra părului meu. Eram curioasă dacă va acționa la fel într-un șampon, lăsând părul neted și mătăsos.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo

Acest produs promite un efect similar celui de laminare. Deci, dacă și voi visați la un păr mătăsos, strălucitor și ușor de periat, acest șampon este esențial. De îndată ce vedeți cum acționează Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo, veți fi de acord că merită fiecare ban.

  1. Curăță perfect părul și scalpul după o singură spălare!
  2. Previne încurcarea și facilitează perierea după șamponare.
  3. Intensifică nuanța, strălucirea și frumusețea părului.
  4. Reduce electrizarea și efectul static (problema mea dintotdeauna).
  5. Pregătește părul pentru îngrijire și stilizare.

Ce conține Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo?

Conține, în principal, micele, care atrag fără efort toxinele, excesul de ulei, reziduurile de produse cosmetice și alte impurități. Micelele sunt precum niște magneți care atrag praful și îl elimină de la nivelul părului și scalpului.

Șamponul este îmbogățit cu proteine de mătase și grâu. Ambele tipuri de proteine vizează întărirea părului, stimularea procesului de reparara și îngrijirea părului și scalpului, iar efectele pot fi obșinute prin aplicarea individuală a șamponului. Un alt aspect minunat este că efectul măștii sau balsamului aplicat după șamponare va fi mai intens.

Formula conține, de asemenea, ulei de ricin, care este cunoscut de orice persoană familiarizată cu remediile tradiționale pentru creșterea mai rapidă a părului. În plus, uleiul de ricin intensifică strălucirea, întărește, protejează și consolidează părul.

cel mai bun șampon cu mătase

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo – recenzie după 4 săptămâni de la prima aplicare

Scrierea unei recenzii despre un șampon este ceva nou pentru mine și mi se pare ciudat să scriu despre un produs care ar trebui să-mi curețe părul. Însă, acesta nu este un șampon obișnuit. Chiar merită o postare pe blog. Spre deosibire de alte șampoane, nu doar lasă părul curat, ci și îl îngrijește, repară și înfrumusețează. Nu doar spală – aceasta este o etapă esențială în rutina de îngrijire a părului. Pașii următori depind de alegerea șamponului!

După aplicarea Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo timp de 4 săptămâni, pot spune, fără nicio îndoială, că aceasta este cel mai bun șampon pentru părul rebel. Există numeroase motive pentru asta, și acestea sunt cele mai importante.

  1. Acest șampon CHIAR este minunat pentru spălarea părului; face spumă multă, nu încurcă părul, ci îl lasă neted, rezistent și strălucitor.
  2. Este un produs EXTREM de durabil. Micelele elimină rapid și ușor praful și împrospătează părul, iar o cantitate mică este mai mult decât suficientă pentru șamponarea întregii podoabe capilare.
bun șampon de păr de mătase

Doriți să-l încercați?

Sper că doriți să încercați Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo. Vă aștept comentariile despre rezultatele obținute de îndată ce-l testați.

Menține! Puteți încerca un alt șampon Nanoil deoarece algerea trebuie făcută în funcție de tipul și nevoile părului dumneavoastră. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *