autor
Mădălina

Spray-uri de protecție termică a părului – Testele & Recenziile mele pentru 3 dintre cele mai bune produse!

Bună! Știu că vă plac recenziile produselor de îngrijire a părului, inclusiv a produselor de protecție termică! Am o postare specială pentru voi despre spray-urile de protecție termică. Le folosesc de fiecare dată când îmi coafez părul, așa că o mulțime au fost deja în setul meu de îngrijire a părului. Vă voi prezenta trei dintre produsele pe care le consider cele mai bune. Aflați mai multe despre acestea!

Spray de protecție termică a părului: Cum am ales 3 dintre cele mai bune?

Ce am luat în considerare atinci când am ales cele mai bune produse de protecție termică pentru această postare? Deloc surprinzător, efectul și nivelul de protecție au fost prioritare. Cele mai bune spray-uri termice protejează părul împotriva temperaturilor extreme (de până la 430 grade). În plus, am evaluat facilitatea aplicării, mirosul (după o zi de aplicare), consistența, dar și ingredientele hrănitoare adăugate. Ultimele criterii au fost prețul și dimensiunea recipientului. Cel mai bun produs vă poate afecta bugetul, dar am găsit un bonus pentru un preț foarte atractiv. Continuați să citiți!

TOP 3 Spray-uri de protecție termică a părului

#1 NUMĂRUL UNU:  Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ

Nanoil a lansat cel mai bun produs de protecție termică din câte am încercat! M-aș putea opri aici, dar sunt sigură că doriți mai multe detalii! Deci, Nanoil Heat Protectant oferă numeroase beneficii părului și îl protejează complet împotriva deteriorării termice (de până la 230 de grade!). Ador efectul de netezire mătăsoase și de păr strălucitor pe care doar Nanoil Heat Protectant Spray îl poate crea. În plus, podoaba mea capilară beneficiază de suplețe și miroase incredibil toată ziua, menținându-se ușoară și voluminoasă deoarece spray-ul nu are efect de supraîncărcare a părului. Nu aplatizează și nici nu îngrașă părul! Recipientul încântător, practic, de dimensiuni mari și prețul foarte accesibil sunt beneficiile suplimentare ale produsului Nanoil. Surprinzător, mai există un aspect care îl face rar: acest produs de protecție termică este bogat în proteine de mătase care învăluie părul, lăsându-l mai neted, mai strălucitor și mai rezistent la deteriorare. Mătasea este unul dintre ingredientele cosmetice esențiale pentru păr și este vitală în setul nostru de îngrijire a părului. Am luat Nanoil Heat Protectant Spray cu mine în vacanța de vară și l-am pulverizat în păr de fiecare dată când am ieșit din apa mării – s-a dovedit a fi incredibil ca protecție împotriva razelor soarelui și părul meu nu s-a deshidratat, ci a rămas catifelat și ușor de stilizat după o întreagă zi de plajă.

Află mai multe: nanoil.ro

#2 Kevin Murphy Ever Smooth Spray

Un alt produs-surpriză pentru fanii articolelor de lux. Kevin Murphy Ever Smooth nu este doar renumit, ci se dovedește a fi și un produs incredibil de protecție termică. Este prezentat într-un recipient original și este bine tolerat la nivelul părului delicat, fin și predispus la încurcare. Mi-a plăcut nespus să-l folosesc toamna deoarece părul meu era electrizat, avea un aspect îngrozitor și era imposibil de stilizat din cauza umidității și ploii – acest spray a fost salvator. Rutina zilnică de stilizare a fost plăcută și facilă, în plus, a necesitat mai puțin timp deoarece Kevin Murphy Ever Smooth este un produs foarte bun de netezire. Conține câțiva polimeri activați la căldură, creând o barieră care sigilează apa în păr. Pe scurt, oferă un păr frumos și hidratat la un preț imens 😉

#3 Davines Essential Haircare Melu Hair Shield

Un alt produs de protecție termică de calitate superioară – este costisitor, dar acționează minunat. Sunt sigură că toate femeile preocupate de îngrijirea părului cunosc marca Davines. Vestea bună este că brandul comercializează deseori produse la oferte speciale. Davines Essential Haircare Melu Hair Shield este un spray neobișnuit și ușor, delicat la nivelul părului deoarece nu conține substanțe emoliente dense. Unele femei se plâng de ambalajul cu stil ascetic; este marca de identificare a brandului. Pentru mine, este similar ambalajelor de medicamente. În ceea ce privește efectele, este un produs de protecție termică bun. Formula conține extract de semințe de linte Villalba care abundă în sericină – un aminoacid care este esențial pentru păr cu proprietăți puternice de hidratare în profunzime a părului. Consolidează bariera de protecție a părului și este un antioxidant potent.

Gata pe ziua de astăzi. Vă aștept cu nerăbdare comentariile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *