autor
Mădălina
Noi produse lansate de Clarins

Noi produse lansate de Clarins! Cum au funcţionat pentru mine?

Bună, tuturor!

Am câteva noi produse cosmetice pentru dumneavoastră. Acum câteva zile, am achiziţionat două mini seturi de produse cosmetice Clarins. Nu am avut timp să le testez pe toate, însă mi-a plăcut unul – serul dublu cu efect hidratant. Continuaţi să citiţi pentru a afla ce mi-a plăcut la el şi care este părerea mea despre restul setului.

Serul Dublu Clarins & Set Multi-Intensiv

Setul constă într-un Ser Dublu şi creme Super-Restorative de zi şi de noapte. Cosmeticele sunt ambalate într-o frumoasă geantă de culoare violet. Produsele conţin extracte de plante cu efect pozitiv asupra tenului. Acestea au proprietăţi de hidratare, oxigenare şi hrănire. Conform producătorului, după 4 săptămâni, pielea va deveni netedă, fermă şi va căpăta un aspect întinerit.

Cum se utilizează cosmeticele Clarins? Masaţi câteva picături în palme pentru a le încălzi şi apoi aplicaţi pe pielea curată a feţei şi gâtului. Puteţi, de asemenea, efectua un masaj mai apăsat, în acest mod pielea dumneavoastră va deveni mai netedă, liniile fine vor dispărea şi circulaţia sanguină va fi îmbunătăţită. Aplicaţi cosmeticele Clarins dimineaţa şi seara, înainte de machiaj.

 Set Ser Dublu

Acest set include un Ser Dublu şi creme Extra-Fermitate de zi şi de noapte. De asemenea, veţi obţine o geată pentru produse de frumuseţe cu fermoar în formă de frunză. Cosmeticele conţin ingrediente naturale care îngrijesc în mod complex pielea matură. Acestea uniformizează culoarea pielii, netezesc ridurile şi reduc vizibilitatea porilor. Conferiţi un aspect plin de frumuseţe şi tinereţe tenului.

Cum se utilizează cosmeticele Clarins? Aplicaţi o cantitate mică de produs pe vârful degetelor pentru a încălzi produsul. Apoi, aplicaţi la nivelul pielii feţei, gâtului şi decolteului, masând cu mişcări circulare. Odată ce produsul este complet absorbit, puteţi aplica machiajul sau alte produse.

Recomand cosmeticele lansate de Clarins? Da, cred că merită să investiţi în aceste noi produse. Acestea sunt minunate mai ales pentru persoanele cu ten matur. Reprezintă un cadou superb pentru mama, bunica sau mătuşa dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *