Hei, fetelor, în postarea de astăzi vă voi prezenta câteva informaţii care pentru unele dintre dumneavoastră pot părea evidente, însă pentru altele nu atât de mult.
Înainte de a citi mai multe sfaturi şi date, răspundeţi rapid la o întrebare:
Câte dintre dumneavoastră curăţaţi bagheta rimelului?
Probabil că majoritatea dintre dumneavoastră daţi ochii peste cap cu înţeles sau vă gândiţi: ceeee? Pentru ce?
Exact: pentru ce?
De ce ar trebui să vă îngrijiţi rimelul?
În primul rând, deoarece este vorba despre ochii dumneavoastră şi fără îndoială, ar trebui să îi îngrijiţi, fără a contribui la factorii care pot provoca inflamaţii, alergii şi alte condiţii neplăcute. Pe bagheta nespălată, în afară de rimel (care este mai dens, stratificat şi inestetic), se adună bacterii şi reziduuri cosmetice, care menţinute în interiorul tubului, pot cauza tot felul de reacţii chimice adverse şi drept rezultat, pot irita, sensibiliza şi schimba consistenţa produsului cosmetic, care va înceta să funcţioneze ca înainte.
În al doilea rând, o baghetă nespălată nu va acoperi toate genele la fel de frumos ca una curată. Nu veţi putea separa sau peria genele, şi cel mai important, veţi crea efectul de gene picioare de păianjen. Nu numai că genele vor arăta asfel, dar acestea vor fi acoperite cu depozite de rimel la fel de inestetice, care se vor întinde pe parcursul zilei la nivelul obrajilor. Apoi, vom da vina pe rimel şi vom spune că nu funcţionează.
Dacă doriţi ca rimelul dumneavoastră să funcţioneze perfect de fiecare dată şi doriţi să evitaţi iritaţiile şi depozitele de rimel uscat, spălaţi bagheta. Minimul absolut este o dată la două săptămâni. Spălaţi sub un jet de apă caldă, scuturaţi uşor pentru a elimina excesul de apă şi lăsaţi-o să se usuce. Veţi observa cât de frumos va arăta machiajul când bagheta este bine îngrijită. Genele dumneavoastră (şi ochii) vă vor fi recunoscătoare. 🙂
Lasă un răspuns