autor
Mădălina

Givenchy Hydra Sparkling – Mască facială revoluţionară sub formă de spumă

Bănuiesc că toate suntem bine familiarizate cu diferite măşti faciale, ştim cum acţionează şi la ce rezultate ne putem aştepta atunci când le aplicăm. În prezent, cred că există această tendinţă de a considera măştile faciale ca o formă de cremă extra. Am observat că multe fete au înlocuit crema de zi cu măştile faciale, ceea ce, după părerea mea, nu este cea mai grozavă idee. Cu toate acestea, vă voi prezenta cât de benefică este aplicarea regulată a măştilor faciale. Să începem!

Masca facială GIVENCHY HYDRA SPARKLING

Ador produsele Givenchy, ceea ce, bănuiesc, este uşor de observat. Din acest motiv, nu este surprinzător că îmi place foarte mult acest nou produs de multi-perfecţionare. Acest produs cosmetic care conferă hidratare şi luminozitate a fost introdus în magazine relativ recent. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Vă voi împărtăţi impresiile mea despre acest produs.

Cum acţionează?

În primul rând, conferă un plus de strălucire şi energie tenului obosit. În al doilea rând, evidenţiază şi adaugă fineţe pielii, prin tehnologia avansată ‘Sparkling Water Complex’, care fixează apa la nivelul pielii şi stimulează regenerarea celulară. După aplicare, masca facială lansată de Givenchy începe să “facă bule” şi se transformă în spumă extrem de uşoară şi plină de prospeţime. După tratamentul cu acest produs cosmetic, pielea devine mult mai moale şi mai radiantă. Rezultatul merită, într-adevăr, preţul exorbitant pe care trebuie să-l plătiţi pentru produs. Sper că nici una dintre dumneavoastră nu va fi îngrozită de preţul Măştii/Cremă Givenchy Hydra Sparkling Short Night Recovery Moisturizing.

De ce o mască facială este mai bună decât o cremă facială?

Chiar şi o mască facială preparată acasă are mai multe substanţe nutritive decât o cremă facială obişnuită. În principiu, măştile faciale sunt, prin definiţie, produse cu concentraţie mai ridicată. Acestea nu trebuie să ofere o senzaţie delicată de nutrţie, ci să pătrundă în straturile produnde ale pielii. Există un motiv pentru care o mască facială tipică trebuie să stea la nivelul tenului pentru nu mai mult de 15 minute pentru ca apoi să fie clătită bine. O cremă trebuie lăsată la nivelul tenului până când este complet absorbită, deoarece are o acţiune mai delicată şi nu este la fel de concentrată precum o mască facială. Desigur, serul este produsul care oferă cea mai concentrată acţiune, dar voi face lumină cu privire la această problemă în alt articol. Poate că voi face chiar şi o analogie între diferite produse cosmetice concepute pentru îngrijirea pielii fără a aduce în discuţie numele unor branduri sau produse cosmetice specifice.

Atenţie! Vă rog să nu mă înţelegeţi greşit. O mască facială nu ar trebui niciodată să înlocuiască aplicarea zilnică a unei creme faciale – aceasta trebuie considerată o tehnică de îngrijire a pielii utilizată, de exemplu, o dată pe săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *