autor
Mădălina

Inspiratie de machiaj de la celebritati

In lumea modei și a frumuseții, celebritățile sunt considerate adesea surse majore de inspirație. În acest articol, vom analiza machiajul unor celebrități populare și vom învăța cum să ne aplicăm propriul machiaj inspirat de aceste staruri. De la lookurile clasice ale lui Audrey Hepburn până la stilul glam al lui Beyoncé, aceste vedete ne oferă o mulțime de idei pentru a-și schimba machiajul și pentru a experimenta un nou look.

Audrey Hepburn

Poate nu există o altă celebritate mai iconică când vine vorba de machiaj decât Audrey Hepburn. Cu ochii ei căprui mari și cu genele ei lungi, Audrey a definit adevăratul standard al frumuseții clasice. Machiajul ei era mereu simplu, dar foarte efectiv. Pentru a recrea lookul Audrey Hepburn, aveți nevoie de un eyeliner lichid de culoare neagră pentru a vă contura linia genelor superioare și de o mascara voluminoasă pentru a vă îndoi genele. Cea mai cunoscută caracteristică a machiajului Audrei Hepburn era sprâncenele sale groase și pline. Dacă doriți să recreați acest aspect, încercați să folosiți un creion de sprâncene pentru a le îngroșa și a le defini.

Marilyn Monroe

Un alt mare nume în lumea machiajului este Marilyn Monroe. Machiajul ei senzual și feminin a devenit iconic. Recrearea acestui look implică folosirea unui ruj roșu aprins și a unui eyeliner negru pentru a crea un pui de ochi dramatic. Nu uitați să adăugați câteva straturi de mascara pentru a finaliza lookul. Dar cel mai important aspect al machiajului lui Marilyn Monroe este luminozitatea feței sale. Folosiți un iluminator pentru a crea acest efect strălucitor.

Beyoncé

Beyoncé este o adevărată forță în lumea muzicii, iar stilul ei de machiaj este la fel de puternic și de inspirat. Beyonce preferă un look mai natural pentru machiaj, așa că dacă doriți să recreați stilul ei, concentrați-vă pe crearea unui ten perfect. Folosiți un fond de ten care se potrivește perfect cu pielea dvs. și un corector pentru a acoperi orice imperfecțiune. Adăugați un pic de blush pe obraji și un gloss nude pe buze pentru a completa lookul.

Rihanna

Rihanna este cunoscută pentru modul ei îndrăzneț de a experimenta cu machiajul. De la rujuri vibrante până la ochi smokey dramatici, Rihanna nu se teme să încerce ceva nou. Pentru a recrea un look Rihanna, nu ezitați să experimentați cu culorile și texturile. Încercați un ruj mat într-o nuanță puternică sau creați un look de ochi smokey cu o paletă de farduri în nuanțe de albastru sau purpuriu.

Sperăm că aceste idei de machiaj de la celebrități vă vor inspira să creați propriul dvs. look unic. Țineți minte că machiajul este o formă de exprimare a sinelui și trebuie să vă facă să vă simțiți încrezători și frumoși. Fie că alegeți un machiaj natural sau unul dramatic, nu vă fie frică să experimentați și să vă jucăți cu culorile și tehnicile.