autor
Mădălina

Gliss Kur Fiber Therapy – Recenzie scurtă (și negativă)

Gama Gliss Kur Fiber Therapy din Laboratoarele Schwarzkopf oferă produse cu fibre de păr pentru a trata porii deteriorați și întării șuvițele subțiri. Această gamă de produse a fost lansată pe piață acum câțiva ani și se bucură de popularitatea sa în rândul consumatorilor. Cu toate acestea, în recentele recenzii, mulți susțin că produsele nu au reușit să realizeze ceea ce producătorii susțin că au realizat.

Vă prezentăm câteva dintre aceste recenzii și seria de întrebări pentru a vă face să vă gândiți de două ori înainte de a investi în produsele Gliss Kur.

Efectul terapeutic al Fiber Therapy

Produsele Gliss Kur Fiber Therapy afirmă că îmbogățesc părul și că le oferă acestuia până la septuplu mai mult păr. Multe recenzii despre produsele Fiber Therapy pot fi gasite, majoritatea fiind negative. Beneficiile oferite de produsele Fiber Therapy sunt de scurtă durată și îmbunătățesc temporar calitatea părului, dar nu tratează cu adevărat părul. Unele recenzii concluzionează că capul de păr devine mai uscat după folosirea produselor Fiber Therapy.

Blocarea porilor

Produsele Fiber Therapy conțin un amestec de polimeri și ingrediente care pot bloca porii și creează un strat perfect care va fi vizibil pe părul tău. Acest strat poate bloca nutrienții și vitaminele necesare părului tău, ducând astfel la îmbătrânirea prematură a părului.

Ingrediente și efecte secundare neprevăzute

Produsele Fiber Therapy conțin etanol, uleiuri parfumate și polimeri. Aceste produse conțin, de asemenea, parabeni și alte chimicale care pot fi dăunătoare scalpului tău și sănătății generale a părului tău. Mulți utilizatori au menționat că aveau reacții alergice după folosirea acestor produse, inclusiv mâncărime, iritații și erupții cutanate.

Cea mai bună sugestie

Pentru a obține cea mai bună rezolvare pentru problemele cu părul tău, vă sugerăm să consultați un tricholog sau un medic specialist înainte de a achiziționa produsele Fiber Therapy. Acesta vă poate recomanda tratamentele corecte și produsele folosite în mod eficient așa încât părul tău să revină la forma anterioară.

Concluzie

Produsele Fiber Therapy Gliss Kur promit să vindece și să îmbunătățească calitatea părului tău, dar, din păcate, nu reușesc să facă acest lucru. Putem spune că există efecte secundare neprevăzute și că, de obicei, acestea sunt de scurtă durată, dar riscul există în orice caz. Este necesar să citiți cu atenție eticheta și să discutați cu medicul înainte de a aplica aceste produse pe părul și scalpul vostru. Vă recomandăm ca produsele Fiber Therapy Gliss Kur să fie înlocuite cu produse care sunt fabricate din ingrediente curate și naturale.