autor
Mădălina

Cum să-ți aranjezi părul în această toamnă? Câteva idei pentru coafuri moderne

Prima dată când observăm schimbările sezonului, ne bucurăm de schimbarea temperaturilor și vrem să știm câte
va fi nou în materie de modă și beauty. Această toamnă, noua tendință în materie de modă înseamnă și coafuri trendy – ceea ce înseamnă că este timpul să îți aranjezi părul, să îl înfrumusețezi și să îl modelezi în conformitate cu trendurile actuale în materie de stiluri. Pentru a te ajuta să decide ce coafuri ar fi mai potrivite pentru această toamnă, am pregătit câteva idei pe care le poți urma.

În primul rând, oricând vine vorba de coafuri, nu trebuie niciodată să uiți cât de important este să alegi o coafură care se potrivește tipului tău de păr și pre- necesităților sale. Dacă îți alegi o tunsoare greșită, oricât de trendy ar părea, poate să se vadă și să se simtă ciudat și inestetic. Așa că, înainte de a opta pentru o anumită coafură, este important să te asiguri că ține cont de stilul și nevoile tale.

1. Top Knot

Doar pentru că trecem în sezonul friguros, nu înseamnă că în fața cheilor trebuie să îți scoți părul din stil. Top Knot este o modalitate practică de a îți menține coafura pe parcursul întregii zile. Aportul modern al buclei, adaugă o bijuterie în tendință acestei coafuri.

Înainte de a începe să o adaptezi, asigură-te că îți pregătești părul folosind produse de styling care țin buclele sub control. Uneori, este de ajuns să îți umezești un pic părul și să îl aranjezi cu ajutorul degetelor sau al unei perii pentru ondulări fine. Dacă fiecare fir de Păr nu ascultă și nu stă exact unde vrei, poți folosi un gel pentru partea de sus. Apoi, îmbrățișează buclele în vârful capului și atașează-le cu ajutorul a două sau mai multe pinteni. Dacă dorești, poți să mai aranjezi buclele de pe partea de jos folosind mai multe pinteni.

2. Coafura asimetrică

Coafura asimetrică este o opțiune perfectă atunci când vine vorba de tăiat și aranjat părul pentru această toamnă. Aceasta oferă o mare variabilitate și se potrivește tuturor tipurilor de păr – dacă ai bucle, păr drept, onduleuri sau chiar păr lung și creț, vei fi surprins de cât de multe opțiuni îți poate oferi această coafură.

Șuvițele pot fi netezite și aranjate simetric, pot fi ondulate pentru a crea o coafură mai casual, sau poți opta pentru tăiate asimetrice, pentru un look modern. Indiferent de ce stil alegi, servesc ca accent perfect pentru a adauga un pic de rebeliune și personalitate.

Gama de produse de styling: geluri, mousse, uleiuri și sprayuri, te va ajuta să îți menții coafura pregătită de dimineață până seara. De aceea, este important să alegi acele produse profesionale care sunt special create pentru a îți proteja părul și a-l menține sănătos.

3. Ondulări

Ondulările se potrivesc și se adaptează ușor la orice stil. Așa că, dacă îți dorești să îți schimbi stilul, poți încerca să îți ondulezi părul și vei fi surprins să vezi cat de mult poate să schimbe un astfel de aranjament aspectul. Ondulările pot fi mai mari și mai rotunjite sau mai mici și asimetrice, în funcție de stilul personal și tipul de păr.

Pentru ca rezultatul să fie cel mai bun, trebuie să menții buclele cu ajutorul unor produse speciale, cum ar fi sprayuri și produse de styling cu fixare mare. Unele produse sunt deja îmbogățite cu protecție termică, astfel încât părul să fie hidratat și să arate perfect.

4. Coafura cu vârfuri degradate

Coafura cu vârfuri degradate este o modalitate perfectă de a scoate în evidență feminitatea și modernitatea. Poate fi folosită pentru orice tip de păr, de la bucle la onduleuri și de la scurtele la cele lungi.

Această coafură este una dintre cele mai recente modele de pe piața de păr și a intrat în topul preferințelor atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Stilul degradat se potrivește tuturor formelor feței. Părul poate fi împletit, parte sau întreg, pentru a-ș