autor
Mădălina

Tunsori în trepte. Tot ce trebuie să ştiţi despre acest tip de coafură

Bună, fetelor

Bănuiesc că v-aţi confruntat cu aceeaşi problemă de multe ori, şi anume: cum să vă explicaţi viziunea unei noi coafuri stilistului de păr? Probabil că cea mai mare problemă este atunci când doriţi o tunsoare în trepte. Vă rog să reţineţi că acest tip de coafură nu se potriveşte oricărui tip de faţă, prin urmare, nu toate femeile se simt confortabil cu un astfel de stil de păr.

Regula numărul unu

Dacă doriţi ca noua dumneavoastră coafură să fie voluminoasă, solicitaţi coafezei o tunsoare care să vă dezvăluie umerii. De asemenea, întrebaţi cum aţi arată cu o coafură simplă, fără trepte. Un stilist de păr cu experienţă vă poate ajuta să alegeţi lungimea potrivită a părului. Cea mai bună soluţie, în acest caz, este părul de lungime medie. De asemenea, puteţi cere coafezei ca partea din spate a părului să fie tunsă mai scurt.

Regula numărul doi

Aţi ales deja o coafură? Minunat! Puteţi solicita cofezei să adauge câteva trepte subtile. Distanţa dintre straturi nu trebuie să fie clar vizibilă. Datorită straturilor delicate, puteţi obţine o coafură foarte uşoară şi voluminoasă, fără semne vizibile între straturile de păr tăiate. Coafeza vă va spune locul unde ar trebui să înceapă straturile de păr. Acestea pot fi aranjate aproape de faţă, în lateral sau doar la spate. Acest tip de coafură este minunat pentru cele care s-au săturat de forma triunghiulară a părului. De asemenea, graţie părului stratificat, puteţi aranja părului diferit în fiecare zi. Evident, părul tuns în trepte subtile va fi perfect pentru persoanele care doresc să adauge un plus de volum părului.

Regula numărul trei

Cum să creaţi iluzia unui păr mai des şi, în acelaşi timp, mai uşor? O coafeză utilizează foarfece cu vârfuri boante (cea mai nouă tendiţă în coafură) pentru a tunde partea inferioară a părului. Astfel, coafura câştigă fineţe şi o textură interesantă. Ştiaţi că acest tip de tunsoare este popular în rândul bloggerilor? Dacă doriţi bucle, atunci această coafură este, de asemenea, perfectă pentru dumneavoastră. În plus, acest tip de tunsoare facilitează creşterea mai rapidă a părului.

Regula numărul patru

Dacă doriţi să scaoteţi în evidenţă efectul de păr ondulat natural, ar trebui să alegeţi, de asemenea, tunsoarea în trepte. Cereţi coafezei o tunsoare uniformă şi graduală. Astfel, veţi obţine multe straturi de păr, iar coafura dumneavoastră va căpăta volumul pe care doriţi să-l obţineţi. Apoi, instruiţi coafeza să vă aranzeje părul pentru a obţine un aspect de plajă. Această coafură este recomandată tuturor fetelor care doresc un păr frumos şi lung, ondulat subtil şi cu un aspect natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *