autor
Mădălina

Ser pentru gene recomandat de cosmetician | TEST | Este Lashcode cel mai bun?

Trebuie să mărturisesc… genele reprezintă punctul meu cel slab. Îmi amintesc că le-am aplicat regulat tratamente de alungire la un salon de înfrumusețare, iar acest lucru le-a lăsat într-o stare mizerabilă. Un prieten de-al meu cosmetolog, m-a sfătuit să încerc serul pentru gene Lashcode. Din câte înțelesesem eu atunci, voia să mă convingă că este cel mai bun ser pentru gene, regenerând și întărind genele începând de la foliculi. De asemenea, luptă împotriva subțierii genelor, le alungește și le oferă un aspect mai plin. Ascultând toate recomandările, am decis să testez serul Lashcode. Vreți și voi să știți dacă Lashcode este la fel de remarcabil pe cât se crede? Continuați să citiți.

Ser pentru gene Lashcode: Ingrediente

Trebuie să recunosc faptul că ingredientele din Lashcode mi-au atras atenția imediat – compoziția este impresionantă, pare bine gândită și nici nu conține substanțe care nu ar trebui să se afle într-un ser pentru gene. După părerea mea este un ser de gene atrăgător, ce oferă substanțe regenerante, de îndreptare, de stimulare a creșterii și de înfrumusețare. În plus față de toate acestea, protejează genele împotriva daunelor.

Ser pentru gene Lashcode: Beneficiile obținute după o săptămână

Ei bine… O săptămână este prea puțin timp pentru a observa diferențe. Ceea ce pot afirma, însă, este faptul că acest ser nu provoacă niciun fel de disconfort, iritații sau alergii. În schimb, se absoarbe imediat în piele și nu ridică nicio problemă în ceea ce privește aplicarea. Lashcode trebuie aplicat pe pleoapele uscate, urmând linia genelor – ca atunci când aplicați orice alt ser pentru gene. Nu este deloc complicat. Aplicatorul preia cantitatea optimă de produs, deci nu trebuie să vă faceți griji că aplicați prea mult. Serios, chiar nu trebuie să vă stresați prea mult. Nici nu trebuie să vă faceți griji că serul s-ar scurge și ar pătrunde în ochi, deoarece acest lucru nu se va întâmpla..

Ser pentru gene Lashcode: Beneficii obținute după 2 săptămâni

Am avut nevoie de două săptămâni pentru a observa că genele mele arătau altfel. Bineînțeles, schimbarea era în bine! Genele erau mai puternice și aveau o culoare mai întunecată, în special vârfurile. De asemenea, am pierdut mai puține fire de păr atunci când aplicam rimel. Acest lucru m-a surprins și bucurat în același timp, acesta fiind doar începutul călătoriei mele cu Lashcode. În fiecare săptămână observam creșterea genelor!

Ser pentru gene Lashcode: Beneficii obținute după 3 săptămâni

În timpul celei de-a treia săptămâni de tratament cu Lashcode, mi-a fost clar că genele s-au alungit. Am fost încântată să observ cum efectul s-a dublat atunci când am aplicat rimel! Nu avusesem niciodată genele atât de lungi! În afară de efectul de alungire, am putut observa gene mici crescând între cele „vechi”. De fapt, acest lucru nu ar fi trebuit să mă surprindă, deoarece Kati, cosmeticiana mea, mi-a explicat că Lashcode stimulează și afectează foliculii genelor inactive. Genele „noi” le-au ajuns rapid din urmă pe surorile „vechi”, așa că m-am bucurat rapid de gene uimitoare, groase și cu un aspect plin.

Ser pentru gene Lashcode: Beneficii obținute după 4 săptămâni

Adevărata revoluție era pe punctul de a începe în cea de-a patra săptămână. Genele mele au început să crească în număr. Genele acelea noi și mici nu mai erau atât de mici ca la început – întreaga linie a genelor devenise mai groasă, puternică și de o culoare mai închisă. Mai mult decât atât, genele mele nu mai erau fragile, pentru că nu mai cădeau deloc atunci când le dădeam cu rimel. De asemenea, hidratarea și rezistența lor s-au îmbunătățit. Sinceră să fiu, mi-a plăcut atât de mult aspectul lor natural încât am fost reticentă să mai aplic rimel – îmi doream doar să arăt lumii cât de frumoase erau genele mele naturale. Cu toate acestea, aveam de gând într-o zi să ies cu prietenii mei și m-am gândit că aceasta este o bună ocazie pentru a-mi defini genele deja îmbunătățite. Așa că le-am machiat cu rimel și… am rămas complet uimită, mi-am pierdut cuvintele. Nu îmi venea să cred cât de minunate deveniseră genele mele. Am reușit să le definesc de două ori – erau pur și simplu hipnotizante! Evident, tot ce am auzit de la prietenii mei au fost exclamații precum oh și ah 🙂 Credeți-mă când spun că Lashcode este cel mai bun ser pentru gene existent. Știam că Kati nu-mi va oferi vreodată un sfat rău. Acest ser este minunat și toți prietenii mei au spus că vor cumpăra și ei, bineînțeles. Un lucru pe care l-am învățat atunci a fost că atunci când comandați mai multe bucăți de Lashcode, costă mai puțin, iar livrarea este gratuită!

Ser pentru gene Lashcode: Cum să maximizezi efectele unor gene lungi?

Este cea de-a noua săptămână de tratament cu Lashcode, iar genele mele sunt în continuare superbe – mai groase, mai sănătoase, alungite și cu un aspect mai întunecat. Nu trebuie să mai aplic zilnic produsul Lashcode – îl folosesc odată la doua zile, ceea ce înseamnă că îl aplic de trei ori pe săptămână. Mai mult decât atât, am observat că Lashcode durează mult (este mai mare decât majoritatea serurilor pentru gene), deci știu că mă voi bucura de gene alungite și definite mult timp de acum încolo.

Spuneți-mi și mie dacă folosiți vreun ser pentru gene și dacă da, care dintre ele? Cunoaște cineva dintre voi Lashcode? Vă oferă aceleași efecte genelor? Spuneți-mi! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *