autor
Mădălina

Auriderm® XO – secretul meu pentru o piele uniformă

Aţi avut vreodată o contuzie care îşi schimbă culoarea timp de săptămâmi, afectându-vă aspectul pielii? O contuzie căpătată în urma unui accident (ca mine, în timp ce mergeam cu bicicleta, de exemplu) şi de care nu puteaţi scăpă? Până recent, am crezut că aceasta este o problemă care nu poate fi rezolvată. Am o contuzie, prin urmare acum nu pot face nimic altceva decât să aştept să treacă.

Aşa credeam până când am descoperit crema Auriderm XO!

Aş dori să vă spun de ce această cremă este cel mai bun produs pentru contuzii şi alte leziuni minore ale pielii. Pentru mine, această cremă a funcţionat incredibil, prin urmare am decis să scriu o postare separată despre acest produs. Poate că unele dintre dumneavostră vă confuntaţi cu o problemă simulară şi veţi găsi soluţia aici.

Auriderm® XO – despre produs

Crema Auriderm XO pentru contuzii a fost dezvoltată de dermatologii din Belgia şi a fost introdusă pe piaţa produselor cosmetice sub numele laboratorul Auriga. Această marcă a fost fost creată în Beligia, în anul 1997, şi a devenit celebră pentru crearea de seruri revoluţionare cu o concentraţie ridicată de acid absorbic. Obiectivul acestui brand a fost de a crea produse cosmetice sigure şi eficiente, prin urmare Auriderm XO este rezultatul implementării celor mai noi tehnologi din industria dermatologică.

Poate suna ştiinţific, însă nu am dorit să reduc imensul succes al companiei Auriga, datorat producerii unor asfel de produse cosmetice. Şi acum un aspect mult mai interesant, prin urmare haideţi să concretizăm!

Cum funcţionează?

Crema Auriderm® XO pentru contuzii şi leziuni minore ale pielii:

  • reduce vizibilitatea contuziilor şi a leziunilor minore de la nivelul pielii;
  • întăreşte şi fixează pereţii vaselor sanguine;
  • regenerează pielea după tratamentele medicale estetice;
  • previne dezvoltarea eritemului;
  • facilitează procesele de reînnoire a pielii.

Ce conţine?

Crema mea preferată Auriderm XO reprezintă un amestec din cele mai bune vitamine, de neînlocuit pentru piele pentru o funcţionare corespunzătoare. Preparatul conţine vitaminele K, C şi E în doze concentrate. Să aruncăm o privire rapidă caracteristicilor fiecărei vitamine şi modului în care acţionează la nivelul pielii.

  • Vitamina K – combate hematomul, limitează deteriorarea vaselor de sânge, reduce eritemul sezonal, accelerează procesul de regenerare a pielii, reduce înroşirea pielii şi combate dilatarea vaselor capilare.
  • Vitamina C – neutralizează eficient acţiunea radicalilor liberi, previne secreţia execesivă de sebum, ameliorează simptomele acneei, activează procesele de regenerare şi întinerire, protejează împotriva radiaţiilor UV, adaugă strălucire pielii şi are acţiune hidratantă.
  • Vitamina E – este esenţială pentru regenerarea celulelor pielii, combate deshidratarea, protejează împotriva acţiunii radicalilor liberi, reduce vizibilitatea petelor pigmentare, previne asprirea pielii, facilitează eliminarea celulelor moarte ale epidermei şi susţine procesele de vindecare a inflamaţiilor.

Personal, consider că produsul Auriderm XO este o combinaţie perfectă de vitamine şi substanţe adiţionale, care atunci când sunt combinate, acţionează la nivelul pielii ca un balsam cu efect calmant. Este timpul să descoperiţi dacă acest produs este potrivit şi pentru dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *